1234mehmetalp Bebeğim 2 gündür çişini yapamıyor. Aşırı huysuz sürekli ağlıyor. Ne yapmam gerekiyor anneler önerileriniz neler.
Huzurumm 1234mehmetalp nirmalde muz kabiz yapar ama benim oglumun kabizligina iyi geldi ac karnina yediriyorum benim oglumda 5 ay kabizlik cekti totosu kanardi bazen ne yaptiysak olmadi muz iyi geldi bide yurumesi bagirsaklarini calistirdi kurtulduk sukur rabbime sizinki kac aylik
Evrim1906 1234mehmetalp 6 aydan büyükse kaysıyı haşlayıp blender dan geçir yedir canım küçükse sen bol bol su iç ve dediğimi yap rahatlar birde karnına masaj yap saat yönünde sonra göbek deliğinin 2 parmak aşağısına sol kasığına hafif hafif bastır aşağı yukarı sıvazla karnını bebek yağı ile oğlum 13 aylık yapamadığı zaman hala yapıyorum ben
Nisaninannesiii Erkek mi erkekse doktora götürün sünnet önerisinde bulunabilir kardesimde ayni sıkıntı vardı bebekken sünnet oldu geçti
1234mehmetalp pamukanneee Huzurumm 53 günlük daha çok küçük. Gazı çok fazla oluyor zaten şimdi de çişini yapamıyor bugün 3. Gün hala yapamadı.Normal mi acaba doktora mı götürmeliyim bilemedim
Seymacr 1234mehmetalp eğer anne sütü alıyorsa iki üç tane günkurusunu az suda iyice pişirin sonra blend edip için çok faydası olur
Sonsuzmutluluk 1234mehmetalp ne ile besleniyor bbebeğiniz sadece anne sütü alan bebeklerde 10 12 güne kadar yapmaması normal anne sütü tamamı sindirildiği için
Sonsuzmutluluk 1234mehmetalp genelde küçük bebeklere biogaia veriliyor bağırsak düzenleyici alıp kullanabilirsiniz günde 5 damla
Huzurumm 1234mehmetalp canm 3 gun bence fazla 53 gunlukmus zeytinyag ver bide kulak cubugunu yaga batir popo deligine yavasca girdir cikar fazla yutme icine ise yarar gibime geliyo ben bazen oyle yapardim
1omer_annesi 1234mehmetalp anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal doktor da film çekip çok gaz varsa lavman veriyor allah o lavmanin da canını alsın çocuğu resmen ishal etti daha düzene girmedi çişi
meleknur21 Çok zor o durum.. Benim oğlum meğerse enfeksiyon kapmış 1 hafta falan toplasan 1 bez bile çişini yapmamıştı sonrasında bildiğiniz iltahap atıyordu ve inanılmaz ağlıyordu.. İlaçla düzeldi
1234mehmetalp Sonsuzmutluluk Anne sütü veriyorum . Günlük 2 çay kaşığı da su veriyorum. Başka birşey vermiyorum.
1234mehmetalp Sonsuzmutluluk Biogaia kullanıyoruz 1 aydır düzenli bir şekilde veriyorum. Doktora götürmeyi düşünüyorum artık çok sancısı var
Sonsuzmutluluk 1234mehmetalp doktora götürün benim kızımın kabızlığını süt alerjisinr bağlıyorlar belki sizdede bu tarz bir sorun vardır
Evrim1906 1234mehmetalp ayrıca kesinlikle poposuna müdahale etme popo çatlağına bağırsak düğünlerine neden oluyor oğlum ilk kabız olduğu zaman bana demişlerdi yok sabun sok ne biliyim zeytin yağı içir poposuna sür kesinlikle yapma en falaz doktor fitil verir rahatlar bebek sakın o yanlışlara düşme
1234mehmetalp Evrim1906 Teşekkür ederim o tür müdahalede bulunmak istemiyorum zaten. Masaj yapîuorum . Olmazsa doktora gideriz.