PnaRuzgar Bebeğim 2 ay 3 günlük Dün 2. Aşımızı yaptık oğlum huzursuzluk hiç yapmadı ama halsizdi gündüz uyulmadığı kadar uyudu uyurken büyük insan gibi inlemesi vardı gece ateşi 38 derece oldu şurup verdim koltuk altına pamuk ıslatıp koydum sabaha karşı kendine geldi bana güldü .. Şimdi yine halsiz öylece uyuyo sanki içim kopuyo öle görünce gözlerim doluyo ne kadar sürecek bu durum Ne zaman normale döner hanımlar ☹️
YamacDemirinAnnesii PnaRuzgar 2,3 gün sürebiliyormuş canım bizde 4. Ay aşımızı olmuştuk pazartesi günü bizde de ateş 38 olmuştu calpol verdim yarım saat sonra düştü hemen ertesi gün gene biraz halsizdi ama çok şükür şimdi gayet iyi ateşini kontrol et sürekli canım
1PrensAnnesi PnaRuzgar 3.güne geçmişti bizde ateşi çok iyi kontrol et ve suyla temas ettirme özellikle veremi vurdukları bölgeye
PnaRuzgar YamacDemirinAnnesii yavrularım çok küçükler bünyeleri kaldırmıyor demekki ateş yapıyor biz bu halimizle dayanamıyoruz ben tatanoz aşısı oldum 3 gün kolum kolum ddim 4. Aşı da galiba dozu yüksek bi aşı 🙁
YamacDemirinAnnesii PnaRuzgar aynen canım 4. Ay aşısının dozu daha yüksek bizim hiç ateşimiz olmamıştı 4. Ayda oldu dayanamadı demek ki, aynen bende tetanoz aşısı olduğumda 3 gün kolum ağrıyor kolumu kaldıramıyordum valla, onlar daha küçücük neler yaşıyorlardır acaba 🙈
Mehmetalp Arkadaşlar bilginiz oldun doktorum ve ebe aşılarda ateş 38 i geçmeden ilaç verme dedi. Vücudunun bağışıklığı ve ilerde ateşinin dirençli olmaması için. Bizde dün 4. Ay aşısı olduk şükür ateşimiz yok.