Lalelii Yardımcı olun lütfen ne yapacağımı şaşırdım deli gibi uykusu varken yatırıyorum aksam 8de yarım saattebir uyanıyor ağlıyor mızıldıyor sabaha kadar böyle aynı durumda olan var mı çare bulabilen var mı da doktora mı götürsem resmen 1 aydır böyle 😔😔
Belnay2407 Lalelii bizde aynıyız gecenin bi yarısı kalkar sabaha kadar uyumaz azı dişlerine bağlıyorum
tubist Lalelii diş oyle yapiyor, yarim saatte bir uyaniyordu benimkide.. kolay degil annesi, biz bile zor dayanirdik.. gececek hepsi☺️
gurbet_gelini12 Lalelii benn🤦♀️🤦♀️🤦♀️Kafayı yiyecem artık sürekli mızmız gece 10 defa kalkar oldu artık beraber oturup sabahlara kadar eskıden böyle değıl dı gece yatar sabah a kadar 2 aylık en uyku düzeni oluştu 1 yaşına kadar böyle ydı ama ne olduysa 1 yaşından sonra alt üst oldu bebeğim de 16 aylık
Biricigimmm Lalelii atak donemındedir belki diştende olabılır veya üsüyormu acaba bilmiyorum kı bır cok nedeni olabilir uyumadan once agrı kesıcı verın
Lalelii Belnay2407 ya uyuyor deli gibi uykusu var ama her dakika ağlıyor uyanıyor susturana kadar canım çıkıyor
Lalelii Mervecannn sabah 8 de uyanıyor bir uyku yapıyor 1,5 saat sürer o da aksam 8e uykusu gelmiş oluyor
Lalelii tubist Dişleri yeni çıkmaya başladığında kullanıyordum şimdi bütün dişlerini çıkardı azı dişlerini büyütüyor yine kullanılır mı
brnykt Benimki de 29 Temmuz doğumlu ve neredeyse bir ay olacak uykuları çok kötü hiç uyanmadığı kadar uyanıyor🤦🏻♀️ 2 gündür de gece 4.5ta kalkıyor geri de uyumuyor😂 hunimi taktım 👰🏻♂️
Damla29 Lalelii diş diycem ama bütün dişlerini cıkardı dediniz belki başka biryeri agrıyordur atak dönemi değil diye biliyorum 16.ayda 17 ayda var bi atak bide 14 .ayda var onu biz suan yasıyoruz 15.ayda geçiyor muş dört gözle bekliyorum geçmesini 17.ay atagına giriş yapmıssınızdır belki netten bi bakın isterseniz
Lalelii Damla29 Evet hepsini çıkardı sadece en son azı dişleri çıktı alt üst onları büyütüyor şimdi yeni patladılar o olabilir mi
Damla29 Lalelii tamamen dii etini yarmadıysa eğer olabilir bizimde azılar cıkıyor ama 1 tanesi mesela nokta gbi cıkmıs ve tam yarmadı damağını azılar geniş dişler olduğu için ön dişler gbi hemen patlamıyor bende diş olayını su 1 aydır yaşıyorum ondan önce hiç gece uyanması yoktu azılarda bişe oldu oğluma bide 14 .ayda başlayan uyku gerilemesi ve atak var hepsi bi araya gelince mahvolduk