Bebegmmm Kızlar çocuğum 1 yaşına geldi ama doğduğu gudnen beri sürekli kilo veriyorum. Ve hiç alamıyorum. Göğüslerim o kada küçüldü ki atlet giyince bile hafif bir kabartı var kemiklerim sırtım hep agrio dik duramıyorum gün içinde nasıl beslenmeliyiz. Özellikle omuzlarım sadece kemik gerdan bölgem kupkuru. Gelen giden kiloma laf ediyo kupkuru kalmisisn. Ölmuşsun sen falan diyenler de oldu toplum içinde. Biliyorum kötü niyetli tipler bunu dile getirir ama kendimi sağlıksız hissediyorum. Neler yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Mom73727 Bebegmmm kan değerlerinize baktırmanızı öneririm gerekirse diyetisyene gidin normal bir durum degil bukadr zayıflamanız
Guligul Bebegmmm 36 yasina geldim bunun sirrini hala cozemedim.. bence zayif olmak imkansiz. 1 somun ekmegin arasina 1 kg kizarmis patates doldur da ye bakiyim lop lop yag biriksin her yerinde.
Bebegmmm Nltka Cok tatlı yiyorum zaten gece biseylerde yiyorum kalorili yok sadece göbek yapiyo başka da biseye yaramiyi
Bebegmmm Betim troit sorunlarım var ama doktor ilaç kullanmamı tabsiye etmedi . Boş yere vücudu yormaya gerek yok ilaçla dedi. Bence de bir baktirsam iyi olacak
Deletedmom78654 Bebegmmm kalsiyum alman lazım. Boş yiyecekler değil.vjtamin açısından zengin besinler tüketmek daha doğru
Alininannresi30 Bebegmmm tiroit zayıflatıyor iyi bi doktora gidip ilaç kullamın bolca vitamin için önemseyin kemik erimesi olur çok sıkıntı
Betim Bebegmmm bence başla doktora gidin ben kronik troit hastasıyım. Büyük ihtimal çöm hızlı çalışıyor troitleriniz
YusuffunAnnesii Bebegmmm ay bende oyleyim kilolar durmuyo bende bi toz almistim interntten gunde iki defa sute katip iciyodum aldimda hatta o ara koye gittim duzenim bozuldu aldigim kilomuda verdim bi dene istersen sende bomba doye hepsibiradan almistim
Yldz4747 Bebegmmm Bende baya kilo verdim çöktüm resmen ama kaynanam diyor ki çocuk sütten kesildikten sonra kilo alırsın
Bebegmmm Feyyyzza sabah kahvaltı yapıyorum akşam da yemek yiyorum. Sonrasinda Çay yanına mutlaka biseyler yiyorum tatlım hep olur. Y yaş pasta ya baklava ya kek yaparım çerez vs yerim akşamları çok fazla ama gün içinde hicbirsey yemiyorum nerdeyse. Bir yeşil çay içerim yanina çikolata varsa yerim .bazen çorba canım çekerse içerim o kadar
MeloMelo Bebegmmm kan değerlerinize baktırın bence. Ama sağlıklı kilo almak için bol protein et tavuk balık sabahları 2-3 yumurta, kuruyemiş ceviz fındık fıstık , tam buğday ekmeği vs. Ahh bu devirde sağlıklı beslenmek bile çok masraflı🙄