Clemm Oğlum 7 aylık ve bir kaç gündür kafasını sağa sola sallıyor. Hızlı hızlı ve kısa süren bir sallama normal midir? Bilen ya da yaşayan anneler var mı? Nedir bu🙄
Annepandaa Clemm benim kızımda sallıyor ama müzik duyduğunda el bçvuruyor ve kafasını sallıyor. Ayaktaysa kafa sallayıp çömelip kalkıyor. Dans figürü gibi yani.
Eylusunannesiii Clemm benm kizimda yapiyor 1 haftadir istemedigi bseyi yaptirmaya calisinca hayir anlaminda salliyor 11 aylik
Tottikim Benim oglumda yapiyor bunu oyun gbi sevinince yapiyor .sallayarak uyutuyosaniz belki uykusu gelince sallanmak istedgi icinde yapiyor olabilir.
Clemm Tottikim ayakta sallamıyorum ama beşiğine koyduktan sonra sallıyorum. Bana uykusu gelince yapıyor gibi gelmedi gün içinde de yaptı
Clemm Eylusunannesiii o anlar büyükmüş ya 7 aylık hayır demeyi bilir mi ki 🙄😅 ismiyle sesleniyorum bakıp gülüyor sonra kafa sallıyor, kucağımda tutarken de yapıyor kendi kendine 🤦🏻♀️
Eylusunannesiii Clemm valla şimdikiler herseyi biliyor😂 4 aylikken karsisina gectim hadi anne de kizim dedim yuzume baka baka 2 kez anneee dedi acik acik sok olmustuk ondan sonra anne kelimesi agzindan dusmedi 😂
Deletedmom454 Bunu benim 5 aylık oğlum da yapıyo ama sanırım babasından gördüğü için yapmaya başladı çünkü babası onunla oyun oynarken kafasını sallıyodu o da aynisını yapmaya başladı şimdi mutlu olunca hep kafasını sallıyo
Clemm Deletedmom454 yarın takip edicem acaba hangi durumlarda sallıyor oyun mu mutluluk mu uyku mu 🤔 o zaman anlarım inşallah
Clemm Deletedmom_37 şuan 11 aylık ve yapmıyor zamanla sallamayı bıraktı zaten 1 ay sonrasında falan yapmamaya başlamıştı. Şuan hayır anlamında bir şey dediğimizde sallıyor onun dışında durup dururken sallama geçti😅
Esrayaz Benim oglumda yapiykrdu sevinince aylik kontrole gittgmizdr kulak engeksynu oldgunu ogrendik doktor saga sola salliyit mu diye sordu biz hep yaptgi icin anlamamistik kulaklarina bakilmasinfa fayda var