GmzSnn Tazeanne19 ewet ne kadar ığraşsanda bi tarafı daha çok sewiyolarwe kafa yamulıyo çok dikkat edin4 aylıkken zor düzelttim kafasını sürekli dönmesin diye başında beklerdim uyurken
Aselkusum Deletedmom200 merabalar benim kizim da premature. dogdugunda kafasi yuvarlakti yan yatmaktan uzadi ama kafa çapi cok hizli buyuyor . Sizin kafa capiniz normalmi artiyodu .
Deletedmom200 Aselkusum benim kizimin kafa sekli cok sukur duzeldi kafa capida zaten buyuktu ama normal sekilde buyudu bebeginizi noroloji doktoru gordu mu
Aselkusum Deletedmom200 ultrason istedi doktorumuz sonra nöroliye yonlendiricek . 17 gün küvezde kaldi kuvezde ultrason cektiler bisey yok dedi doktor. Eve ciktik simdi 60 gunluk kafasi hizli buyuyor
Mervetrmn Tazeanne19 canım bnm ogluşum da öyle hep sag veya soluna yattı hatta kayınvalidem yanlarına destek koyalm sırtüstü yatsın dedi kabu etmedim. Ben sivri kafalı seviyorum dedim suan cok güzel kafası sivri falan degil düz olmasından iyi bnce bende düz kafa sevmiyorm https://imgyukle.com/i/7162a437-4332-4ff2-8a5d-8c28f9cd8ef9.RzyYhp