Cansutekbas Allah aşkına evimin her yeri karınca ilaç da sıksam geliyorlar kızımın hep üzerinde geziyorlar kasınıyormmm bende kızımda biçare???
Ebeoz Cansutekbas Kesin cozumu ben Su karisimda buldum: bir portakal kabugu, bir cay bardagi Su, bir cay bardagi sirke, 10 Damla karanfil yagi, iki Çubuk tarcin. Bunu karistir geldikleri her yere puskurt. Birkac gune bitiyor
maviceselcan Cansutekbas kırmızı toz biber ve tarçını karıştırıp çıktıkları yere dök. Bi daha hiç gelmiyorlar. Hem de karıncaları öldürmemiş oluyorsun😉
huzur- Draker karınca ilacı kullanıyorum tavsiye ederim çıktıkları yerlere sıkıyorum bir daha cıkmıyorlar 3 ay etkisi gecmiyormuş
Ugggg Cansutekbas limonu ikiye böl üzerine kuru nane serp o limon curudukce kokusuna gelmiyolar çocuk olmasa direk DDT al derdim ama çok tehlikeli
maviceselcan Ugggg evet canım toz tarçın. Benim evde iki kere karınca oldu. İkisinde de işe yaradı. İnşallah sende de yarar.
Ugggg maviceselcan benim evde şimdilik yok ama bu yaz ne olur bilmiyorum bebekle cebellesirken illaki kırıntı vs. Biyerlere dokuluyo deniyim bunu
Ugggg maviceselcan bı gelsinler göreyim:) evde de yakarca var bugün bez almaya çıkınca lavanta alcam demleyim hafif sürecem bakalım yarayacakmi