eylul5534 Anneler bebeğim 3 ay 18 günlük , süt sağarak besliyorum sadece anne sütü alıyor … bu ara iştahında azalma var 🥲 acıkma süreleri uzadı çok . Sizde de öyle mi 🤷🏼♀️ Kaç cc içiyor günde kaç defa besliyorsunuz
Eren18 eylul5534 Bizimle aynı gün doğmuşsunuz şuan bizde öyleyiz gündüzleri memeye gelince ağlıyor gece içiyor sıkıntı yok bende acıkıyordur diye emzirmek istiyorum ama emmiyor bi ses duysun hemen basını döndürüyor
eylul5534 Hirakus_19 18 Ağustos , ya bir haftadır gündüzleri zor içiriyorum assssla 4 5 saat acıkmıyor , gece uykuda lök lök içiyor ama gündüz tık yok
cicek10 eylul5534 aynı gün olmuş doğumumuz 😊 benim bebeğim de öyle eski iştahı yok sütü sağarak veriyorum 90 cc den fazlasını içmiyor kalanı dolaba koyuyorum hele dolaptan çıkanı hiç içmek istemiyor ben arada mama da veriyorum mamayı da çok çok zorla 1 saate anca içiriyorum
Wonderm 4ay 13 günlük bizde de emmede azalma oldu çok normal etraf çok dikkatini çekiyor ve daha uzun tok kalıyor :)
eylul5534 Wonderm doymuyormuş gibi geliyor bana , önceden lıkır lıkır içiyordu ya, doğduğundan beri hiç emmedi zaten sürekli sağıyorum .
cicek10 eylul5534 anne sütünü nasıl ısıtıyorsunuz sıcak suda mı bekletiyorsunuz ya ben bugün dökmek zorunda kaldım içmedi inatla
eylul5534 cicek10 evet kavanoza kaynar su koyup 3 4 dakika içinde bekletiyorum , kaseye koyunca o kadar ısınmıyor kavanoz dar ağızlı ya sanırım o yüzden daha iyi ısınıyor
eylul5534 cicek10 gece de sağdıktan sonra Petek’e koyuyorum ben , malum Petek sanki ne kadar ısınıyor … en azından ılık oluyor süt :)