Arc21 Merhaba anneler bebeğim altını değiştirdiğimde sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ayaklarını yakalamaya çalışıyor sürünmeye dahi çalışıyor ancak pijaması üzerindeyken asla dönmek istemiyor ayaklarını tutmuyor var mı böyle bir durum yaşayan
Mlkhrn Arc21 bu şey değil mi ya benim kız😊 ben altını değiştirmek için açınca bacaklarına şıp şıp yapıyorum kahkaha atıyor😂
Miraaa123 Benim kızım da öyle sadece bezi ile durmak istiyor giydirmeye başlayınca istemiyor ağlıyor evet o sekildeyken daha aktif oluyor sağa sola dönüyor ayaklarını kaldırıyor ağzına götürüyor mutlu oluyor
Arc21 Miraaa123 aynen bizde 6 aylığız arada sırada giyinikken dönüyor ama çıplakken çok daha hareketli garipsedim artık bende 😂
Arc21 Miraaa123 sizin yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı mı acaba desteksiz oturma falan var mı 😍
ayseasel1 Benim bebeğim 5 ay 3 gunluk ve dönüyor özellikle alt değiştirirken artik ayrı bir mücadele var :) birde bu dönemde ayaklarını keşfetme dönemiymiş, o sebeple olabilir :)
Arc21 Miraaa123 aynen bizimde çok kısa bir sürü desteksiz oturuyo ama aman aman çok dik oturamıyo 😂 yüzüstünden de daha dönemedi sırtüstüne bekliyoruz 😂