Deletedmom_101 Annem ısrarla cocuga su ver kayınvalidem ıhlamur ayvadana otu ver yoksa ek gıdaya geçince bişey yemez yada çocuga iyi gelir diye sürekli darlıyolar beni bende ısrarla ilk 6 ay sadece anne sütü diyorum onlarda ver diyor sürekli catışıyoruz ikisiyle sizler verdiniz mi
Deletedmom626372 Deletedmom_101 az önce bu ıhlamur ve bitkisel otlarla alakalı instagramdan Ali Fuat serpen doktorun hikayesini izledim . ( burada bir arkadaş belirtti onun üzerine ) sakın vermeyin. Girip dinleyin sizde. Ayrıca suya ihtiyacı yok şuan . Ben ek gıdaya kadar hiç bir şekilde vermedim doktorumuzda önermedi. Alacağı sıvıyı şuan zaten alıyor demişti. Yaz ayı olsaydı bir iki damla önerirdim demişti bize . Bu aylarda biz de 3. Buçuk aylık falandık
Lulemom Deletedmom_101 instagramda güncel anne diye bi doktor var. Bebeklere neden anne sütü/formol mama dışında bir şey verilmemesi gerektiğini postunda çok güzel bi şekilde anlatmış. Son paylaşımlarında . Annenlere onu göster. Ne kadar tehlikeli zararlı olduğunu anlarlar umarım.
YadeeeeeAsel Gizemeris ıhlamur napıyor acaba rahatlatıyor mu ne için veriyorsunuz yani bilmediğimden soruyorum
Deletedmom626372 Gizemeris Ali Fuat serpenin paylaşımını izlemenizi öneririm hikayesinde şuan imstagramda ☺️
Deletedmom_101 Gizemeris anne sütünün yüzde 90 nı zaten su değil mi öyle biliyorum neden veriyorsunuz
Deletedmom626372 YadeeeeeAsel vermeyin sakıncalıymış. 1 yaş altı için ıhlamur vs bitkiseller önerilmiyor.
Asya0114 Deletedmom626372 her doktor farklı birşeyler söylüyor hangisini uygulayacağımızı şaştık artık Kızımın doktoru hiçbirşey verme demişti sadece mama içmesine rağmen. Oğlumun doktoru da rezene ver kimyon ver gaz damlalarının içinde ne olduğunu biliyormusunuz biz yazıyoruz sizde veriyorsunuz gaz damlası vereceğine doğal olan rezeneyi kimyonu ver dedi 😁 bende şaştım
Deletedmom_101 Lulemom hemen bakayım canım yani ben doktor verme diyor dedikçe vermen lazım biz sizi öyle büyüttük iyi olur diyorlar
simiyyy Deletedmom626372 ıhlamurdan bahsetmemiş baktımda rezene ve adaçayından bahsetmiş korktum ben de daha bugün ıhlamur verdim bebişime
Deletedmom5284 1 yaşından önce ıhlamur verilmez, anne sütü alıyorsa sadece suda gerek yok, kaynanayı değil doktorları dinle sen boşver
Deletedmom_101 Deletedmom5284 sadece anne sütü alıyor aman onları dinlesem 40 lıyken turşu suyu tarhana vermem gerekiyordu zatende bu ısrarlarını nasıl kırabilirm diye çözüm arıyorum
Uerdem Deletedmom5284 bugun doktora gittim özel, ek gıda için bebeğim 6 aylik. Doktor ıhlamur verebilirsin dedi?
Mom4565 Deletedmom_101 vermeyin Anne sutu karsiliyor su ihtiyacini eger bitki cayi da vercekseniz doktorunuza sorup verin daha iyi olur
YadeeeeeAsel Deletedmom626372 yok ben hiç bişey vermiyorum sadece anne sütü arkadaşım rezene falan veriyorda ıhlamuru ilk defa duydum
Deletedmom626372 YadeeeeeAsel işte bu rezene olsun ıhlamur olsun evet çok şifalı fakat 1 yaş altı bebeklerde farklı nedenlere sebep oluyormuş. Önerilen bir durum değilmiş. Hiç vermedim şuan 15 aylığız ihtiyaç duyduğumda veririm yaşını geçti
Sultannn1419 YadeeeeeAsel rezene bende veriyorum gaz problemi için çay kaşığı ile ama suya falan gerek yokki
Ohaezgi Deletedmom_101 doğduğundan beri çay kaşığınla su verdim 4 aylıkken 30 cclik biberonla verdim sonra büyük biberonla içmeye başladı. Ama adaçayı ıhlamur vs küçükken vermedim 4.5 aylıkken ek gıdaya başladık o zaman verdim
Deletedmom626372 Deletedmom_101 yani haklısın ne diyeyim ki maalesef söz anlamıyorlar ve kırılıyorlar ama şuanki dönemde o kadar temiz değil hiç bir şeyin içeriği. Onların zamanında ki organiklik şimdiki gibi sahte değildi maalesef. Bunu anlatmak gerekiyor
Deletedmom5284 Deletedmom_101 ısrarları hiç bitmez benim kayınbabamda aynısı güzellikle söyledim kalbini kırdım hala diyo lahmacun verelim shgaaggw🤣🤣