Sucukluyumurta11 Allahım kafayı yiyememe ramak kaldı cidden. Sabah 6.30 da uyandı oğlum mama içti 7,5 ta geri yattı 10 da uyandı ve uyanış o uyanış daha hiç uyumadı. Sürekli yatırınca ağlıyor. Hep uyku sorunumuz var heep🥺 yıldımmm çok yoruldum hiçbirşey yapamıyorum
Baby_Mila Sucukluyumurta11 kuzucuk bordo bereliymiş😅 gün içinde enerjisini atabiliyor mu tabi bu arada kaç aylık
Elif-zehra Sucukluyumurta11 ayni dert sahibiyim artik yoruldum iyice.. kafayi yicem bide emerek uyuyo emzik emmiyo yatakta veya ayakta sallayinca catlicak gibi agliyo cildircam yakinda 😭😭
Mervemerveesk Sucukluyumurta11 yani uyandıktan 1 saat sonra neden uyuttunuz ki. O durum da uyku düzenini etkiler
ceyhunun_annesi Sucukluyumurta11 7 aylik oglumdan sesleniyorum kaç gündür hep böyleyiz gece gündüz sürekli ağlıyo komşular kapıya geldi kaç kere noluyo diye 🤦♀️
Baby_Mila Sucukluyumurta11 bazen böyle dönemler oluyor bebeklerde birde anne ne kadar uyusun diye çabalarsa o kadar uyumuyor bebekler akışına bırakın bol bol oynatın duş aldırın illaki yorulacak minnoş
Eylusunannesiii Sucukluyumurta11 hello 10 ay atağı 😂 kizim varya gecen ay beni krizlere soktu asla uyumuyor surekli agliyordu 😵💫
PrensinAnnesi2021 Sucukluyumurta11 10. Ayin son gunlerindeyiz inanılmaz bir 10. Ay atağı gerçekten ☹️ Uykusu düzenli olan oğlum da düzen falan kalmadı. Uyku aralarını açmaya calisin, uyandıktan 3,5 saat sonra yatırmaya calisin 2 uyku olması gerekiyor. Sabah kalkış saati 7 ile 8 arasında olursa çok iyi olur. Bir düzen kurulmazsa isler zorlaşacak
PrensinAnnesi2021 Sucukluyumurta11 atak dönemi çok zor gerçekten halen geçmedi . Ama geçince bir düzen kurmaya çalışın yoksa çok zor oluyor
PrensinAnnesi2021 Sucukluyumurta11 uyku arası saatler normalden fazla arttikca uykuya direnç daha çok artıyor ne yazık ki 😞 eskilerin dediği gibi gündüz uyutmayayim gece uyusun olmuyor yani