Pembekurdela Kızlar kahvaltı önerisi olan var mı bizler için ? Sabahları kalkınca ne yapsam diye düşünmekten artık çok sıkıldım. Hiç bir şey aklıma gelmiyor siz neler yapıyorsunuz önerileriniz neler ?
theAna Pembekurdela patatesi küp küp doğrayıp az sıvı yağda pişirin yumuşayınca biraz tereyağı ekleyin pul biber kara biber tuz ekliyorsunuz altını kapatıyorsunuz üstüne de kaşar rendeleyin çok güzel oluyor. biz her gün yapmıyoruz kahvaltı ama yaptıkça bir şeyler ayarlamaya çalışıyorum. Pankek yapabilirsiniz patates haşlayabilirsiniz menemen olabilir…
kubra2608 Pembekurdela kaşarlı yumurta,sucuklu yumurta,tost,pişi,patates kızartması genelde bunları yaparım ben 😅
Guligul Pembekurdela haftaicileri standart ise yetisme kahvaltisi hazirliyorum. Peynir, zeytin, ceviz, domates, salatalik, haslanmis yumurta, ekmek. Haftasonlari yumurta salatasi, patates kizartmasi, omlet turleri, tava boregi, krep, sucuk vs hazirliyorum.
KucukAdamm Valla sabah peynir , domates ve ekmek yedim 😅 kalktım . Genelde aç bitir alıyorum bimden yumurta kaynatmasi , aç bitir , peynir zeytin yiyip kalkıyorum çayla 😅