eylul_asel 6 günlük bebeğim hep kusuyor sebebi ne olabilir sizinkiler de mi böyle doktora sordum fazlasını çıkarıyor dedi ama hep fazlamı var 2 saatte bir besliyorum
aysesenucar eylul_asel benim kızım da öyleydi doktorumuz geçici reflü var 6 ay kadar surebilir sonra duzelir dedi gercekten de öyle oldu. Düzeldi
Cilema10 eylul_asel kusma sekli de önemli benim kızımda çok kusuyordu hatta fışkırtarak kusması vardı normal olmadığını düşündüm 2 aylıktı doktora gittik doktorumuz idrar tahlili yaptı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Doğuştan böbrek kanallarından birinde açıklık varmış tedavi sürecine girdik çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok reflü yatağı kullanabilirsiniz
Brolar6363 Bizde 1 ay 3 günlük olduk doğduğu ilk günden beri çok kusuyor . Bazen fışkırıyor resmen, normal diyorlar ama bilmiyorum doktora da söyledik bebekler kusar dedi.🤷♀️
Brolar6363 aysesenucar ah 6 ay da az değil ya boğazında kalıyor boğulacak gibi oluyor bazen elbiseleri hep ıslak
aysesenucar Brolar6363 Evet bende o durumu yaşadım kustugunda her defasında korkuyordum bir de kiyafet hiç dayanmıyor
Msl- eylul_asel peynir kesiği gibi kusması normal ama fışkırarak kusuyorsa bir doktora görün bence. Ve yan yatırmaya dikkat et uykusunda kusarsa Allah korusun dikkatli ol benim kızımda sürekli kusuyor ama peynir kesiği gibi bugün doktora gittim normal olduğunu söyledi