Antlbulut Kızlar bebeğini spa merkezine masaja götüren var mı https://instagram.com/bluuhbabyspaantalya?igshid=v171px5wh5mi bu şekilde
Esracim Antlbulut hep İstanbul'da var diye üzülüyordum. Urfadayim. Yakın olması iyi olmuş. İnşallah bu yıl gideriz
Ylmzkbra06 Antlbulut ben avcılarda oturuyorum ve beylikdüzünde var. Geçen hafta götürdüm, çok sevdi oğlum. Düzenli olarak da götürmeyi düşünüyorum.😊 aralarda da annemlerin çatısı var, bebrk.havuzu sığıyor onu doldurup koyucam:))))
Bisaniye Antlbulut cuma günü gittik Ankara’da. İnanılmaz keyif aldı iyi ki götürmüşüz dedik ☺️☺️☺️ Hatta 4 seanslık paket aldık. 3 kez daha götüreceğiz
Ayaniz Antlbulut bebek spa merkezimiz halkalıda ay sonu açılıyor yakın olan varsa beklerim.. ❤️ Gelmek isteyen olursa buyursun🤗 hatta bu siteye özel bi indirim yapabilirim anneler için..
Yagizmomms Açılsa Insalh göturcem, bayramdan sonra açılacakti güya hala beklemedeyiz. Açılana kadar bebeğim kilo sınırını geçicek 😕
kisgunesi-0102 Ylmzkbra06 merhaba beylikdüzündeki yerin adı nedir acaba nunarası falan var mı verebilirmisiniz ben aradım bulamadım
ATC Ylmzkbra06 canım Beylikdüzü’nün neresinde var bide ücreti ne kadar kaç saat sürüyor neler yapıyorlar 😊
Ylmzkbra06 kisgunesi-0102 tabiii ki. Babygospa sayfanın adı eğer ınstagram kullaniyorsaniz yazınca çıkıyor