EylulAda26 15 günlük olunca sağlık ocağından d vitaminine başlayın dediler. Hamileyken kullandığım d vitamini öylece duruyor damla. Onu kullansam bebeğe olur mu yoksa farklı mı oluyor bebeklerinki
emirinannesi3434 EylulAda26 ben nurse harveysin a c d3 vitamini olan damlayı aldım hergün 3 damla veriyorum çok memnunum
Murattt EylulAda26 benim doktor d vitamini olarak buckso d vitaminini kullan dedi gaz giderici özelliği de varmış dedi onu kullanıyorum günde bir kez 6 damla
Beyza_momss EylulAda26 sağlık ocağının verdiğini 3 gün anca kullanabildik kızımda kaka problemi gaz problemi yaptı ocean aldık hemen onu bırakıp
EylulAda26 Elifinannesiiiiiiiiii marka olarak ta bir marka vermedi hemşire eczaneden ne diye alacağız peki
Murattt Umayy16 açıkçası devletin verdiği d vitaminini kullan mistik şuan oğlum 66 günlük 1 hafta oldu başlayalı doktor kontrolünde doktor söyledi devketin verdiğini verme diye
Murattt Umayy16 evet masallah alttan gazı güzel çıkarıyor probiyotik destekli ondan etkisi iyi kakasini da yapıyor rahatlıyor ama siz yine gittiğiniz doktorunuza sorun
Ss07 EylulAda26 sağlık ocağı veriyor ama kabız yapıyormuş doktor tavsiyesi ile pedia d kullanıyoruz 3 Damla günde. 6 aylık