Arasbeyinannesi Hanımlar iyi akşamlar ☺️ Menenjit aşısını kaçıncı ayda yaptırdınız 3 ay kontrolünde doktorumuz yaptırın dedi ama erken mi bilemedim
Kk41 Arasbeyinannesi kalabalığa girmiyorsanız 8. Ayda başlayın demişti öyle oldu.8. 10. 16. Ayda bexero böyle ayarladı dr
Novicemum Arasbeyinannesi ilk dozu 3. Ayda yaptırdık kinci dozda sanırım 5. Ayda olacak.. ateş ve halsizlik yaptı malesef bizde
yasacmalamalo Arasbeyinannesi yapdı cnm ama biz 3 aylıkken hem rota hem de iki menenjit olduk ondan snırım hepsını aynı gğn yapdı doktorumuz
Deletedmom_14 Arasbeyinannesi merhaba 3. Ayda baslatiliyor ama bizim doktorumuz ates yapiyor diye 5. Ayda baslatmisti. Ilk dozlari 5. Ayda olduk, yarin 7. Ay kontrolumuz var ikinci dozlari da yarin olucaz.
Deletedmom626372 Arasbeyinannesi bize 1 yaş öncesinde önermedi doktorumuz ağır olduğu ve 3 doz olmaması için. İlk dozu bexero 13. Ayda 2. Dozu da bexero + nimenrixle birlikte 15. Ayda yani 1 hafta önce yapıp bitirdik
Arasbeyinannesi Deletedmom626372 bi arkadasımda da aynısını söyledi doktorları öyle söylemiş buda kafamı kurcaladı o yüzden 5 ayda filan mı başlasam dedim daha detaylı tekrar konusucam doktorumla teşekkür ederim
Arasbeyinannesi Myandi biraz rahatsız da o yğzden ertelesem mi erken mi diye düşündük tekrar görüsücem bakalım doktorla
Deletedmom626372 Arasbeyinannesi rica ederim eğer dikkat edebilirim kalabalıkta bulunmuyoruz derseniz daha rahat atlatıyor bebekler aşıyı. Sizi doktorunuz sağlıklı yönlendirecektir
Myandi Menenjit aşısında çok ertelememek gerek diye düşünüyorum allah korusun dönüşü olmayan durumlar var. Ne kadar erken o kadar iyi. Bizimki rota 2. Doz ile beraber 5. Ayda yapıldı iki gün ateş oldu sonra geçti. çocuklar hasta olmasın tek temennimiz.