Pinkbutterflyy Kızlar yenı kapandım tesetturlu byanlar yardım edermısınız ınterntten alsverıs hangı sıteden yapabılırım esarp almadım hıç kumasını vs kaymaması ıcın nasıl almam lazım 🙏♥️
Splash-Splash-Love Pinkbutterflyy Eşarp ilk kkez takacaksanız almamanızı öneririm zordur yapması. Şal alabilirsiniz çok kolay bağlaması. Site olarak modaselvimden alıyorum ben ama bir çok site var kamil keskin, modamerve. Güvenilir siteler bunlar. Hani daha uygun olsun derseniz tofisa ve Eliza siteleri uygun. Bakabilirsiniz.
Splash-Splash-Love Pinkbutterflyy İlla eşarp olsun derseniz pamuklular ilk takanlar için güzel. Levi dor güzel marka tavsiye ederim. Armine trend de uygun. Tafta şallar var sert onlar biraz, bi de saten gibi olanlar var aşırı kayganlar onlar bağlanması çok zor olanlar. Kaygan olanlardan kaçın 😂😂
Minikcivciv27 Pinkbutterflyy eşarp yerine sal alabilirsin pamuklu bende 2 senedir kapalıyım eşarp 1 defa kullandım kayıyo .moda selvimden almıştım .Anadolu giyim var bizim memlekette onun sitesi var oranınkilerde kaliteli.
Mom44454 Pinkbutterflyy modanisa armine kayra tuğbadan alıyorum bide alvina dan kapitone aldım beğendim kaliteli duruyor bende jazz şal aldım eşarp la rahat edemem hiç
Splash-Splash-Love Pinkbutterflyy Valla ben takıyorum çok güzel modeller var. Ama mesela 50 tane şalım var 15 tane eşarp. 😂 Bütçeniz yetiyorsa kesinlikle ipek şal veya ipek eşarp tavsiye ederim. İpek hem çok şık duruyor hemde bağlaması rahat.
Mom44454 Pinkbutterflyy outlet kısmı ucuz kaliteli en azından mağazadan alırsan ya da yeni sezon pahalı
ikiprensannesii2 Ben hiç eşarp kullanamıyorum şalda da Fivescarf öneririm biz bu markayı satıyoruz çok memnunuz. Qef, levi dor da güzel. Kıyafet olarak Kamilkeskin, Modasena, modaalabutik, meri.store, onuk giyim ve soidesignn
Mavera_1 Pinkbutterflyy şal alabileceğin siteler freshscharf, qef official, qafiye prive Eşarp ; levidor , silk home kıyafet ; Kadriye Baştürk , heqa, vesna design, mavi limon , ozsarıcam, eminelif… uygun bir yer arıyorsanız ; allday