tunosum Anneler bilgisi olan paylaşabilir mi? ankara Liv Hospital dikişli sünnet 3500 tl dedi? yaptıran ya da bilgi alan var mı başka hastaneden?
Bualemdeyeniyim tunosum biz evde yaptırdık 500tl malzeme parası aldı sadece ama tanıdıktı tabi cokta güzel atlattı sıkıntı yasamadık böyle bi sansınız varsa ev daha iyi oluyor bence
Sarikuzumalp tunosum 3500 çok fazlaymış. Bizde ankara da bi klinikte yaptırmıştık ama adını unuttum 500 tl ye yaptırmıştık dikişli. Tabi 2 sene oldu ama şimdi olsa olsa 1000-1500 falandır. Hatırlamaya çalışıyorum hatırlarsam yazarım. Ama 3500 e yaptırmayın bence başka yerler araştırın çok fazla.
tunosum Sarikuzumalp ya dikişiyse ve hastaneyse sanırım fiyatlar bu civar 🤷🏻♀️ 3500 bence de fazla ama sanırım medicana memorial medicalpark falan da o civar
ecerdogan tunosum Bizim doktorumuz dikişli ve klipslinin aynı sürede iyileştiğini söylemişti. Tek fark dikişli sünnette derinin kayma ihtimali olduğundan ve yamukluk olabileceğinden bahsetti. Biz o yüzden klipsli yaptıracağız özel muayenesi olan bir doktorda 600 ₺. Ankara.
Novicemum tunosum istanbul erdem hastanesi 850 liraya yaptırdık çocuk cerrahıydı yapan da ürolog değildi
KaganMert Biz de A life da 1000 liraya yaptırdık sünnetin farklı versiyonları da mı vardı dikişli klipsli ilk duydum hiç araştırmadım