Bebeklibiranne Serserilikiz sıktım ama patlamadı benimkiler canımdan can gitti en iyisi doktora göstermek 🤦🏼♀️ Çok teşekkür ederim bu arada🌸
Serserilikiz Bebeklibiranneadiniza çok üzüldüm Kime bu yöntemi dediysem anında çıktı 😔 geçmiş olsun tekrardan
Bebeklibiranne 234ssghh valla benim 15gün olcak ama ben iki gün çekiyorum 3gün rahatım şu 15günde 3kere tekrarladı benim🤦🏼♀️
Bebeklibiranne Serserilikiz benimkiler çıkmadı valla ama hafifledi biraz inşallah tez zamanda da geçer çok teşekkür ederim tekrardan❤️
2cocukannesikizimveoglum 234ssghh 2hafta surdu,Mastit olma sebebim,kizimin 40cikmamis laser epilasyona gittim ,tuk vucut,ve oyle mastit oldum,2hafta surdu,Zorlu surecti fakat elimle makinesiz sagarak Basardim.
234ssghh 2cocukannesikizimveoglum sizde de ele gelen ceviz büyüklüğünde kitleler var mıydı ben makine ile sağıyorum
Eliff61 234ssghh çok acı çekenlerden biriydim. Kitlede vardı tüm kanallarım kapalıydı. Emzirme danismani tavsiyesiyle söylüyorum. İngiliz tuzu ve beyaz lahana. Asla pişman olmazsınız
s_enil_ay 234ssghh sıcak havlu ılık duş zeytinyagi ile gogusu ovma elle sagma herseyi yaptik. Ama su sekilde gecti. 2 saatte bir hastane isi pompa ile duzenli sagim. Duzenli masaj. Ve antibiyotik agri kesici kullanimi. 1 haftada gecti. Cok agrili ve yipratici surec. Allah yardimciniz olsun
234ssghh s_enil_ay Amin çok teşekkür ederim bende makine ile sağım yapıyorum ama göğüs ucum yara oluyor
234ssghh 2cocukannesikizimveoglum sizin ne kadar sürede geçti makineyle sağımda meme ucum çok kötü oluyor kafam çok karışık
s_enil_ay 234ssghh evet benim de oyleydi. Can cekise cekise sagdim. Hatta oyle ki sut kanli geliyordu artik dusunun. Lansinoh un gogus ucu kremi ise yaramadi. E vitamini surdum isimi gormedi. Pomat mi ne bi krem var. O iyi gelmisti. Sagma makinasini son ayarda acmayin. En kucukten acik gogsunuz alistikca arttirin. Bana kiralayan hanim oyle demisti. Gogus ucu yaralarinizin iyilesmesine de kolaylik saglar
Eliff61 234ssghh dayanabileceginiz kadar 5 su bardağı sıcak suya 1,5 yemek kaşığı İngiliz tuzunu döküp karıştırın ve soguyana kadar göğsünüz içinde kalsın her ikisi için de geçerli. Şu soğuduktan sonra 1 dakikalığına haşlayıp buzlukta beklettiginiz beyaz lahana yaprağını göguslerinize koyun. Bu işlemi yapar yapmaz fayda göreceksiniz. 2 3 gün gün de 3 kere yapabilirsiniz. Ama 2 güne kalmadan iyileşecek merak etmeyin. Tuzu aktarda bulabilirsiniz
234ssghh 2cocukannesikizimveoglum inşallah çok teşekkür ederim birde elle sağımı göğüs ucuma hiç dokunamadığım için yukarıdan aşağıya doğru sıvazlayarak sağıyorum