yagmurtpl Merhaba hanımlar, 16günlük kızım, kitap almak istiyorum kızıma, masal kitabı olur, ilerleyen zamanlarda dikkatini cekecek tür kitaplar olur, memnun kaldığınız kitaplar varsa söylerseniz çok mutlu olurum ❤️
Ayb yagmurtpl merhaba kitap ismi değil ama alacağınız kitaplarda dikkat edeceğiniz şeyler bebek- kitapla ilgili bir yazıya etiketleyebilirim sizi isterseniz
Ftmsnny yagmurtpl doğduğundan beri ayı kim çaldı pıtır ile köpük eğer serisi( ek bir kediye kurabiye verirsen vb) çok severek okuyorum resimleri gayet başarılı kızım gördükçe heyecanlanıyor 7 aylığız halen okumaya devam ediyorum oda ilgiliyle dinliyor zeka kartlarına da bakabilirsiniz
Balbebek_Egemen yagmurtpl eğitici masal tırtıl kitabı var şarkı söylüyor benimki sürekli onla oynuyo renk sayı hayvan ismi söylüyo fisher price bin ben letgodan aldım daha uygun die
Ayb yagmurtpl zeka kartları ve kitaplarla ilgili 2 yazıya etiketleyeceğim. Ekleyeceğim postta baştan itibsren pek çpk gelişimle ilgili konu mevcut vakit buldukça okuyabilirsiniz. sevgiler