Denizlina Kızlar 80 kg ve üzeri olup diyet yapanlar var mı burada bilgi paylaşımı yapalım birlikte, hemde arkadaş oluruz bu yolculukta. Ne dersiniz ?
Ayseege6156 Denizlina ben şuan 175 boy 100 kg mım doğumdan sonra atamadım şimdi dilan polata gidiyorum bölgesel incelmeye ve aynı zaman da dikkatte ediyorum 3 haftada 5 kilo gitti şükür 🌸👌🏻
Eminos Denizlina valla cok iyi olur 83-85 arasiyim yaa ve cevremde herkes zayiflamissin diyor nerem zayifsa yani
zeynepbali04 Denizlina kız ben hamile kalmadan 86 kilodan 68 e düştüm 2 haftada teff tohumlu çay içmiştim ve 3 sene boyunca hic kilo almadım taki hamile kalana kadar şuan veremiyorum 81 kiloyum boyum 160😢 yine alaçam galiba o çaydan
Denizlina Ayseege6156 Süper, Bende 172cm 86,3 kg ile başladım. Online diyete başladım bakalım yarın 1 hafta olacak tartılcam çok merak ediyorum. İnşallah verebiliriz kilolarımızı.
Defneninannesie Ayseege6156 sadece onla mı verdınız beslenme nasıl pekı.ay aynı boy ve kılodayoz 3 kere dıyetısyenle 92 ye kadsr ınıp bıraktım orda dırenc oldu dogum öncesi kılomdu. Yenıden baslayacagım bugun dolabımı topladım her bedenden kıyafet var en cokda m ve l beden hepsıdd yenı yeni dolu kıyamıyorum vermeyede zatoflamktam baska care yok yaza kadar😂🥺
Ayseege6156 Denizlina online bende denedim ama olmadı yüz yüze gelmeden yapamıyorum ben sanırım 😄 inşallah siz başarırsınız 🤍
Denizlina Ayseege6156 Daha önce yüzyüze ile 86dan 59 a inmiştim. Aldım geri hamilelik falan derken. Şimdi bebekle gitmek zor olur diye online deniyorum.
Denizlina Mlkhrn hayatımda ilk diyetim benimde 99 ileydi Dukan Diyeti yapmıştım. 78 e inmiştim :D Ama zor bir diyet
Ayseege6156 Denizlina aynen bebekle çok zor bende bakırköyde gittim 2 ay güzel de verdim ama oğlum artık büyüdğkçe oto koltuğunda durmak istemiyor zor oluyordu gitmemiz dikkatim çok sağılıyordu yolda o yüzden bıraktım şimdi işte kendim dikkat ediyorum birde bölgesele gidiyorum yeterli geliyor bakalım 😬
Mlkhrn Denizlina 1 buçuk ayda 83 kilodan 71 kiloya düşmüştüm yediğime içtiğime dikkat edip. Ama o zaman bekardım😁 hamileyken çok dikkat ettim hiç kilo almadım. Çünkü kilolu hamile kalmıştım. Doğum sonrası emziriyorum ayağına sürekli yemek yiyince 5buçuk aylık bebeğim ve +9 kilodayım. Buna dur demem gerekiyordu. Dedim. 🙂 bakalım ne kadar vereceğim
Denizlina Ayseege6156 sonuç aldıkça hevesleniyor insan valla :) bölgesel de çok iyi bence bende bacak kalça değilde göbek sırt kısmı fazla olanlardanım.
Ayseege6156 Denizlina ayy aynı ben bacaklarım sopa gibi popom zaten küçük 😄 göbek ve sırt Allah ne verdiyse 😂
Denizlina Mlkhrn bende emzirme bahanesinin arkasına sığınanlardanım bende dur dedim. 66 olucam kararlıyım
biradamavisi zeynepbali04 2 haftada mu o kiloyu verdiniz? Hangi çay bu ben 20 günde anca 4 kilo verdim ve günde sadece bi dilim ekmek yiyorum o da kahvaltıda