Sevgidrsn Merhabalar 1 aylık bebeğim var kendime vakit ayıramıyorum doğumdan sonra kendimi toplayamadım bakımsız pasaklı gibi geziyorum canım sıkılıyor bu duruma siz nasıl topladınız kendinizi ?
mina00 Sevgidrsn ben sezaryen dogum yapmıstım zaten cok zor olmusdu dogumum kac saat sancı cekmısdım bebek dogulamıyordu dıye sezaryene alındım bu yuzden pıskolojım cok bozulmusdu hele hele kendıme bakmayı cok seven bırıydım. Bebegım kendını bıraz tutmaya baslayınca benımde agrılar gecmeye baslayınca eskısı gıbı oldum
BMdefnee Sevgidrsn bizim 2 ayımız bitecek hala öyleyiz arada uyuyunca babasına bırakıp duş alıyorum bir iki makyaj iyi geliyor😀
Aynur51 Sevgidrsn benimki 5 aylık oldu kendime bakmayı geç duş bile aldırmıyor. Sadece 5 dk da çıkıyorum oda gece 2 de uyutabilince
geceuyumayanne1 Sevgidrsn 5 aylık bebeğim hala kendime vakit bulup bakamıyorum benim bebeğim uyumaz mızmız ağlar sürekli kucak ister zor bı bebek inşallah ilerleyen zamanlarda büyüyünce bende bakarım kendime 🙂
yazinannesi21 4 aylık olacak malesef ben hala kendime vakit ayıramıyorum Eşime bırakıp duşa tuvalete gidebiliyorum 😰
Uyumsuzz yazinannesi21 4 aylıkkende mi düzelmiyor 😏bizde 4 gözle bekliyoruz 3.ay bitsinde rahatlayalım diye
Uyumsuzz Bende sezeryan doğum yaptım berbat bi haldeydim ne yürüye biliyorum ne otura biliyorum saç baş darmadagın zaten ama geçiyor. 2 aylık hala biraz devam ediyor diyebilirim ama ilk aya göre çok daha kolay hallediyorum. Merak etme 10-15 güne düzelirsin.
yazinannesi21 Uyumsuzz Her bebek aynı değildir tabi ama benim kızım inanılmaz huysuz mızmız bi bebek Gaz sancıları oluyor E bi de 4. Ay atağı hepsi bi arada Huni takmama az kaldı😂🤯
Aynur51 Benim bebeğim kolik aylardır gecermi die bakıyorum ama günden güne daha da kötüleşiyor. Hiç uyku nedir bilmiyor uyumadıkca da uykuyu reddediyor