Ennnna91 Bebeğim 5 aylık doktorumun önerisi ile tadımlara başladık. Bugün 4.günümüz ama ağzını açmıyor, açtığında da ağzına aldıklarını tükürüyor. İlk başlarda olağan bir durum mudur sonradan düzelir mi
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ennnna91 Normal cnm sakın zorlama bebeği. Zaten erken baslamışsınız genelde 6. Aydan sonra başlatıyor doktorlar.
Leylazra Ennnna91 Anne sütü mü mama mı.Bende 5 aylıkken başlamak istiyorum.Sadece anne sütü alıyor ama hiç beklemek istemiyorum.
Yasemin38 Ennnna91 normal canım sakın zorlama. Çay kaşığının ucuyla dahi ağzına birşey git kârdır zamanla alışır
Ennnna91 SeninAnnenBirMelektiYavrm yok zorlamıyorum. Kilo alımı olmadı bu ay doktorumun önerisi ile başladık. İnş böyle devam etmez
Tugbapoyraz Ennnna91 kaç kilo benim bebeğimde 1 haftaya 5 aylık olucak 4 aylıkken 5900 du ebe az diyor doktor iyi sadece süt alıyor napcagimi sasirdim
mina00 Ennnna91 bızde doktor 1 hafta havuc, 1 hafta patates falan oylr ver demısdı, ılk once 1 cay kasıgı sonra artırarak ta kı 110-120 gram olana kadar ben oyle yaptım gunde 1 kez.
Ennnna91 mina00 bana da ilk gün 1 çay kaşığı, ikinci gün 1 tatlı kaşığı, 3 gün de 2 tatlı kaşığı ver. İştahına göre yarım çay bardağını geçmeyecek şekilde ver dedi
mina00 Ennnna91 yanı belkı 1 hafta havuc verın, dıger haftadan patatese gecın tadını belkı sevmedı kabagın
Ennnna91 Leylazra benimki de sadece anne sütü alıyor. Bu zamana kadar kilo alımı çok çok iyiydi. Bu ay hiç almadı, doktorum da tadımlara başlayabilirsin dedi
Leylazra Ennnna91 valla bende 5.ayda istiyorum ama başla der inşallah doktor.4 ay 7 günlük şu an.1 hafta da 200 gram iyi mi kötü mü sizce.az almış diyorlar ama anlamadım bence iyi gayet
Ennnna91 mina00 havucu hiç sevmedi, Kabağı sanki biraz daha sevdi ama işte ağzını açmıyor. Erken başladık diye mi bilemedim
Ennnna91 Tugbapoyraz 4 aylıkken 7800dü, bu ay sadece 70 Gr almış. Bu aya kadar ortalama 1 kilo alıyordu ayda
Tugbapoyraz Ennnna91 biz ölelim o zaman 6 kilo benim oglim neye göre zayıf demiş size 2 aydır kilo alamiyo benim oğlumda doktor iyi deyip duruyo
MinikTospa Ennnna91 Bende bebeğime 5,5 aylıkken başladım. Havucu benim bebeğimde sevmedi. Patates, kabak, yoğurt onları severek yedi.
rua_da_senhora_das_verdades Benim bebeğim 6 aylık oldu bugün. Bizde 15 gün önce başladık. Ben blw olarak ilerliyorum. Daha doğrusu hem eline veriyorum hemde püre yapıyorum onu da kaşıkla ben veriyorum. Ama çok yemiyor. Annem falan normal olduğunu söylüyor. Daha öğreneceklermiş 😅
Ennnna91 rua_da_senhora_das_verdades bende eline Veriyorum büyük büyük koparıyor. Kalp krizi geçircek gibi oluyorum öyle yapınca korkuyorum. Benimki mızmız bir bebek şuan pek emmiyorda yemeği de sevmezse napcam bilmiyorum
rua_da_senhora_das_verdades Ennnna91 kendisi çıkarabiliyor. Ben sakin biri olduğum için rahatım. Yemezse de napalim dünyanın sonu değil ya. Elbet birgün yiyecekler ☺ gün içinde de eline bir şeyler tutuşturun. Nacizane tavsiyem