Bir-prensin-annesi Kizlar bebeğim 7 aylık ne verebilirim yardım edin ya sebze yemiyor kesinlikle siz neler veriyorsunuz tek yediği meyve yoğurt avokado 😒
Mys01-01 Bir-prensin-annesi kerevız yogurt corbası başla kabagı corbası va denedınmı cnm yada brokoli
Mys01-01 Bir-prensin-annesi muzu ez içine 1 yk yulaf unu yarım yumurta pankek gibi pişir her öğün yenir
Bir-prensin-annesi Mys01-01 brokoliyi denedim yemiyor bide püreye alıştı pütürlü veremiyorum dlinin üstünde bekletip öğürüyor
Bir-prensin-annesi Mys01-01 bunu yiyor zaten yapıyorum da sebze yesin istiyorum fazla zorlamakta istemiyorum ama
TheBaby Bir-prensin-annesi Ben tarhana çorbası veriyorım kuzu iliğide katıyorum. En sevdiği bu oldu. Şimdilik bununla devam. Arada patates püresi ile havuç çorbası içiyor. Bunların harici diğerlerini beğenmiyor. Bende şu anlık zorlamıyorum. İlerde yer. Tarhana ama vitamin deposu resmen kurtarıcı oldu bana. Annem kendi yaptı. İçi malzeme olarak dolu.
Bir-prensin-annesi Sebze çorbası denedim yemiyor kusuyor hemen itiyor kaşığı havucu yer zorla tarhanayi yediremedim 🥺
Mys01-01 Bir-prensin-annesi ben mesela kerevize patates pirinç koyuyorum ufak doğrayıp verıyorum yogurt çorbasında pirinçli ezmıyorum onsekıldr başlayın ufaktan bızde 7 ay 7 günlüğüz sebze kabak varsa yesıl yemegı olabılır ben kıyma et suyu da basladım mesela
Yasemin38 Bir-prensin-annesi tadım yaptığın sebzelerden çorba yapabilirsin canım. 1 tatlı kaşığı irmik yada pirinç ekleyerek. Yayla çorbası yapabilirsin. Şehriye çorbası Sebze çorbalarını yanında yoğurtda verirsen daha rahat yer canım çorbaları