Srfe3 10 aylık kızım var ön üst dislerinin arası birazcık açık 😁 acaba bütün çocuklar önce böyle mi çıkarıyor? Daha sonra düzeliyor mu ? Yoksa bu kız bize bi de diş masrafı mi çıkaracak 😁😁
MelekSubasi Srfe3 benimki de 3 yasina geldi ust on disi ayrik 😁 ama onların kalici disleri gelecek o zaman birlesebiliyormus disler insallah sut dis dokulunce yerine gelen birleşik olur
Srfe3 uyumayankoala bizde de öyle derler 😊 gerçekten de öyle ama yine de merak ediyorum birleşir mi diye 😁
Srfe3 baloglum_e 😊 baya varmış demekki cok da anormal bisey degilmis bizde kimsede olmayınca acayip saskiniz 😁
EsZe Srfe3 kızımın da ayrık. 2bucuk yaşında. Ama ilk başlarda çok daha ayrıktı. Diğer dişleri çıktıkça yaklaştılar biraz birbirlerine
Selinsu Srfe3 23 aylik kiziminda on dişleri ayrık ve biraz onde tavşan gibi bana aşırı sevimli geliyo suan😀
Srfe3 Selinsu bana benim kiz o kadar sevimli gelmiyor ya 😁😁🙈 en çirkin ayını geçiriyoruz 8 dişli üstler ayrı ayrı 😁😁
kahveebadem Srfe3 süt dişleri arası açık olması gerekir çünkü daimi dişleri gelen süt dişlerinden çok daha büyük gelecek😊 asıl bitişik çıkıyorsa ilerde çapraşıklık olabilir. Yani sıkıntı yok gayet normal 🙂
2maviboncuk Srfe3 Yok canım büyük oğlumun birbirine yakındı dişleri küçükte ayri ayrı öyle güzel duruyor ki çok tatlı 😁