senceumrumdam1 Gulzdmr kesme bence o hatayı yaptım sıfıra vurdum seyrek tiftik tiftik diye çok pişman oldum uzadı şimdi allahtan gene aynı çıktı değişen bir şey olmadı sizde nasıl olur bilemem ama ben çok pişman olmuştum uzaasın diye bekledim.
Mircet Gulzdmr kessende biseyi değiştiremezsin kıl kökü varsa vardır yoksa yoktur 😑 gözü kapalı çizerim bütün olaya hakimim bu konuda 😂 olmaz yani canım daha bebeğinde çok küçük zamanla uzar anca yağlarla destekleyebilirsin sağlıklı olması açısından
Gulzdmr senceumrumdam1 yaa aslında bende kesersem sonrasında pişman olurum diye korkuyorum ama çevremdeki herkes kes yoksa uzamaz hep böyle kalır erkeğe benziyor diyorlar 🙄
senceumrumdam1 Gulzdmr hiç alakası yok çevreye karşı kulaklarınızı tıkayın benim kızımın saçları uzundu 15 aylıkken kesmiştim 3 ayda uzadı ama hala kısa kesmeseydim daha uzundu uzuyor yani
Mircet Gulzdmr güvenilir bir zeytinyağı hakiki olduğuna emin olduğun kullanabilirsin banyo yapmadan önce yarım saat sür sonra su değdirmeden önce şampuanla daha kolay arınıyor