kucukprensinannesi 7-7.5 aylık bebekler kaçta kalkıyor kaç uyku yapıyor hangi saatlerde uyuyup uyanıyorlar düzenleriniz nasıl
kartopuannesi kucukprensinannesi galiba 7 aylık bbekleri olupta tek ikimizde uyku problemi var siz bana ben size yazıyorum sürekli 🤣
kucukprensinannesi kartopuannesi valla kafayı yicem Bi düzen oturmadı 1 saate uyamak istiyor zırt pırt
Emineg35 kucukprensinannesi benim annem bakıyor oğluma canım. Bi düzen oturttular. Sabah 9-9.30 bazen 10 gibi uyanıyorlar. Tabi gece hiç olmazsa 1 kere kalkıyor. Öğlen 12-12.30 gibi yatıyor 2 saati geçmiyor uykusu. 3.5 saat sonra 2. Uykuya yatıyor 18.00 gibi. Gece 11 i geçmeden de uyutmaya çalışıyorum. 7 ay 26 günlük oğlum
Denizzz88 kucukprensinannesi yeni 7 aylık oldu oğlum gece uykusuna akşam 10-11 den önce yatmıyor buara geç yattığı içinde tabi sabah 9 larda uyanıyor.gündüz uykularından hiç bahsetmiyim beyfendinin keyfine göre bazen 3 uyku bazen 2 uyku bazen inadı tuttu mu sıfır uyku🤷🏻♀️😂
Bcisik kucukprensinannesi 7 ay 10 günlüğüz sabah 6 7 8 de uyanır yatış saatine göre 10 11 gibi uyur ilk uykusuna sonra genelde 3 4 saatte bir yatırıyorum huysuzlanıyor 3 öğlen uykusu yapıp 9 gibi akşam uykusuna dalıyor 2 öğlen uykusu yaptıysa 8 9 arası akşam uykusuna dalıyor
moommm kucukprensinannesi biz 7 bucuk aylığız ikizlerim var 2 aylıktan ber hergün düzenli 7 de yatıyrum 12 ye doğru acıktıklarını kıpırdanmalrındn anlıyorum mamalarını veryrm uykularının kaçmasına fırsat vermeden geri yatyrm snra 5 veya6 gbi uyanıyoruz illaki uyandıkalrı oluyr cok nadir ama genel olarak düzenimiz böyle