Belis-mom Merhaba anneler, doğum sonrası diş eti çekilmesi yaşıyorum diş hekimim sabah akşam tuzlu su ile ağzını çalkala dedi. Diş eti çekilmesi yasayanınız var mı acaba? Bulduğunuz iyi geldi dediğiniz çözümler? Şimdiden teşekkür ederim 💮💮💮💮
Makaron_88 Belis-mom diş eti uzmanı bir doktorun tedavi yapması lazım başka türlü olmaz tek başına tuzlu su işe yaramaz
Belis-mom Kimse mi bu problemi yaşamıyor illa kocam aldattı kayınvalidem şöyle yaptı şeklinde post mu atalım yahu 😅
Zynp35 Belis-mom bnm var yillardir bi cozum bulamadm dis dr gidince derdimi soyluyirum ama tek yapmak istedikleri did temizleme bn temzletmek istesem temzletmek istyorum dedm.bn cekilmeye bi cozum istyorm. Instagramda kekigi bi bardsk suda kaynatip gargara yapin yazyor denemedim hic bi denemek lazm onuda
Belis-mom Zynp35 onu da gördüm dağ kekiği olursa etkili diyorlar deneyeceğim bakalım faydasını görürsem yazarım size de aynaya bakmaya korkar oldum
Zynp35 Belis-mom evet dag kekiği olmasi lazm.bulursam bnde deneyeyim her yerde yok sanirim dag kekigi ah ahhh bndr bakamyorum aynaya gulumseyerek foto cekinemez oldm.dişlerm bi gun dusecek diye aklm gidiyor