Ozlemeslem Acil yardım!! Arkadaşlar bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak, gece uykularımız iyi fakat gündüz uykularımız kötü, kısa yarım saat kadar uyuyo sık uyuyor ne yapabilirim yada ayına göre normal mi?
Sda16 Ozlemeslem ilk 3 ay gündüz uykumuz yoktu memede uyurdu bıraktığim an uyanirdu suanda Kızım 5 aylık günde 2 saat uyuyor. Gece uykusuna 2 saatte anca geçiyor yatırıyorum kalkıyor 3 turda anca dalıyor nerde yanlış yapiyorum 😔 nasıl basladiysa oyle gidiyor sanırım
Almilam07 Ozlemeslem senin bebeğin yarim saat uyuyormuş yine benim kizim 3 aylik 15 dakika en fazla uyuyor o da kucakta yerine yatırdığım anda uyanıyor direk 😒😒
fgnrcp2704 Ozlemeslem Bizim mde geceleri uykumuz iyi gündüz de iyi sayılır genelde 1 buçuk iki saatte bir uykusu geliyor bazen iki saat uyuyo bazen yarım saat bir günü bir gününü tutmuyor 😂
Bilgeonel Bizimde öyle. Gündüz 45.dakikada uyanıyor sallayarak uzatmaya çalışıyorum ancak. 🤦🏻♀️Allah’a şükür ki geceler güzel o yüzden sorun etmiyorum artık . Zamanla düzelecektir inşallah
Bilgeonel Ozlemeslem gündüz 3 uyku yapmaya çalışıyorum genelde kısa kısa da olsa uyusun yeterki 😬☺️Akşamda 7.30 8.00 gibi odamıza geçiyoruz uyumak için 😇
Bilgeonel Ozlemeslem değişiyor gece uykusu. Gün içersinde çok yorulursa akşam 8 de bayılıyor ama huzursuz olursa 10 a kadar uzuyor. Ben uzun zamandır bu rutini uyguladığım için biliyor artık uyku zamanını.😇
Ozlemeslem Sda16 Sizinki de çok sıkıntıymış ben baya araştırdım deniycem inşallah işe yarar, yararsa sizide haberdar ederim🙏🏼
bisenakillisinzaten Ozlemeslem geçer bence ben atak haftasına bağlıyorum bu durumu normalde uyurdu çünkü