dogamoms Bebeğim 3,5 aylık mama meme besleniyor. Sizler kaç ölçek mama veriyorsunuz kaç ölçek mama vermeliyim
Eceninannesi30 dogamoms valla sadece mama yiyoruz 120 cc ye geçtik yeni 67 gümlüğüz o bebeğinizin durumuna göre değişir birgün mesela 2 ölçek yapıp deneyin doymazsa arttırısınz
dogamoms 1995 2 aylıkken 6 saatte bir 60 cc veriyordum ebe çok fazla dedi şimdi 3,5 aylık günde 3 kere 60-80 cc arası veriyorum hala çok diyor🤦🏻♀️
Deletedmom789 dogamoms çok çok az. 2 aylıkken bile verdiğiniz azmış. 4 ölçü yapın, bakın bakalım bebeğiniz ne kadarını içebiliyor. 4 ölçünün tamamını içerse 3-3:30 saat rahat tok durur
dogamoms Deletedmom789 diğer zamanlar emiyor ama tek meme emiyor mama takviyesi yapıyorum ama ebemiz aşırı fazla buluyor verdiğim miktarı
Deletedmom789 dogamoms anladım, ben sadece mama veriyorsunuz diye düşündüm. Az geldi çünkü. Ama meme de gidiyorsanız sıkıntı yok, yukarı yorumda kilosunu yazmışsınız 3.5 ayda 3 kilodan biraz fazla kilo almış, gayet güzel. Kilo alımı iyi. Öyleyse beslenmesi de iyi
dogamoms Deletedmom789 sol gögüsümün sütü kesildi tek meme emziriyorum mama miktarıda sanki azmış gibi geliyor :) o yüzden
larensmom Gunde 2 kez 4 ölçek yapiyorum onun dışında meme emiyor ama bu ay galiba kilo.almadi anlamadım nedenini ya