Girlpower Kullanan var mı üstünde gebelere ve emzirenlere önerilmemektedir yazıyor ama bebekler de kullanılıyor anlamadım🤷🏻♀️ Grip olacakmış gibi hissediyorum kendim kullansam problem olur mu ki sonuçta bebeklerin de içtiği bir takviye ?
MelekSubasi Girlpower Bende 1 yas sonrasi herkes kullanilir diye bilmiyorum belki farkli cesitleri vardir. Ben ogluma kullanıyorum mor renkli dışı.
Burcinn3 Girlpower benim de oğlum 1.5 yaşında doktor vermişti suya damlatıyoruz. Bence siz yine de eczaneye danışın bazı ilaçlar gebe ya da emzirirken uygun olmuyor her ne kadar bebekler kullansa da
ArdicEge Girlpower ben emzirirken kullandım doktorumun önerisiyle, grip olmustum ayaga bi tek umca kaldırıyordu önceden. Doktorumda bir sorun görmedi kullanmamda
Girlpower snowflake evet bendeki de mor olanı ben kendim için kullanmak istiyorum da emzirenlere önerilmemektedir yazıyor 😐
Girlpower ArdicEge ben henüz grip olmadım ama olacakmış gibi hissediyorum kullanacağım umarım olmadan atlatırım ☺️
ArdicEge Girlpower umarım, cok zor oluyor cünkü 🙈 sabah ac karnına 30 damla aksam ac karnına 30 damla icebilirsin demisti doktorumuz🌸