Bugraalpimm benim bebeğimde tam suan 2 ay 3 günlük covid 19 testim pozitif çıktı 12. Günümüz ve yüksek ihtimalle bebeğime de geçmişti. Sırt ağrısıyla başladı. Dayanılmayacak gibiydi kemiklerimi batıyodu boğazlarım şişti koku alamıyordum. Bebeğim ishal oldu burunları tıkandı. Bende emziriyorum verdikleri ilacı kesinlikle zor kalmadıkça içmeyin içerseniz emzirmeyin dediler içmedim. Parol için 2 saatte olsa ağrıları kesiyor. Benim boğazlarım aşırı iltihaplanmıştı iltihabı içime akmaya başladı ağrısından duramıyordum artık . Covid 19 danışma hattını aradım hastanelerin acil bölümüne gidin bakıyorlar çevirirseler açıklayın durumu bişi olmaz dediler, gittim. Antibiyotik yazdı doktor emziren annelerde kullanabiliyor dedi. Klamoxs diye bi antibiyotik arkadasım da covid oldu oda emziriyo oda aynısını vermişler. O şekilde toparladım şükür şimdi bitmek üzere. Çok zor bir süreç inşallah yoktur sizde bebeklerimiz çok küçük çünkü emzirirken ayrı kalmak imkansız neredeyse ve hissediyorlar sizi istiyorlar resmen. Eğer olduysanız da moralinizi bozmayın Allah yardım ediyor.