Kızlar merhaba 28 aylık bir oplum var ellerinizden öper bu aralar eşiminde ısrarlarından kaynaklı kafam 2. Çocuk konusunda çok karışık şimdi size durumu şöyle anlatayım şükür kiramız yok birikmişimiz var ve ortalama düzeyde bir gelire sahibimiz yılın bir kaç ayı hariç kendi işimizi yaptıpımızda yedik içtik derken bile 7-8 bin kenara atabiliyoruz olur 2 tane bile çocuğum olsa gelecekte ikisine de kayınvalidemden kalanlarla bile birer daire düşer maddi sorun pek olmaz yani bir diğer açıdan oğlumun kuzen ilişkisi olmayacak eşimin kardeşi evlenmiyor ben kendi kardeşlerimle görüşmüyorum ki görüşsem bile yakın yaş aralığında kuzeni olmaz en az 10-15 yaş olur oğlumda çocukları çok seviyor eşim bu ara tutturdu ilerde bize birşey olsa bir başına kalır bu dünya da arkadaş nereye kadar diyor ki haklı biri birinin küçüğüyle bile büyür gider diyor bana ise yaş farkı erken geliyor gibi ama sonra yaş farkı iletişimlerinde kopukluk yaparsa ve ileride herşeye en başından başlamakta kafamı karıştırıyor biraz karışık oldu kusura bakmayın her türlü oğluma haksızlık yapıyor gibi hissediyorum bir yandan sevigisini bölecek gibi bir yandan onu yalnız bırakmak siz bu şartlarda nasıl bir yol izlerdiniz bu arada oğlum 2 yaşa kadar kolay bir bebekti allah var bir kere sabahladığımı bilmem diğeri ya öyle olmaz oğlumla ilgilenemezsem diye de korkuyorum