404017 4 aylıgız bizde oğluma emzik koleksiyonu kurduk🥴ama almıyor ben burda bekleyim belki deişik emzik önerisi olan çıkar
Aag Deletedmom_21 aynen bizde onu aldık şak siye tuttu şükür. 10 günlüktü şimdi 3 aylığız emzik =susturucu 🤣🤣🤣 en ufak şeyde tepiyorum cuk cuk sakız gibi stresini atıyor 🤣🤣🤣🤣😆
Edabebek1 Ozge_yamac bibs kullanıyoruz biz başka tutmadı çünkü bunu da yalan yanlış tutuyor ama olsun idare ediyor az da olsa
Edaacvk Ozge_yamac philips aldım bende tutmadı öğuruyo yavrum o bile büyük geliyo😂kıyamadım vermiyorum bende emziriyorum habire
Eymeneylul0 Avent oioi denedik tutmuyo oglum sadece nuk kaucuk emzik tutmustu o yüzden bi de onu deneyim dedim az biraz tutuyo yumuşak diye heralde pek gönüllü degil ama 😂 almayacaksa inat edip almiyolar malesef emzik disinda her seyi emme cabamiz var 😂
Kurtlarkuslaralemi Ozge_yamac birini almıyorsa hiç birini almaz. Dandik bi emzik vermiştim ilk başta iki yalpaladı tuttu. Hurma özüne batırmayı deneyin bakalim belki tutar. Biz avent kullanıyoruz.
Toprakaren Ozge_yamac benm ki de almadı chicco almıştım kaucuk olandan ama biberonu aliyrodu chicconun biberonu vardı boş oluncada geliyordu bende gittim e bebek e tomme tippe nin emziğini aldım önü damla gibi olan 06 ay olanından 2 tane var içinde biri lacivert diğeri turuncu yazılı baya emzik bi bak internetten ucu biraz garip ne yuvarlak ne düz çok sevdi önsüz uykuya gecemiyor