ogretmen61 Yok mu şöyle gerçekten çocuğun dilinden anlayan, ağladığında oynatıp sonra muayene eden, direk olaya girmeyen, hızlı hızlı geçiştirmeyen bir doktor 😳
KahramanAnne ogretmen61 Rize’de var doktor Cahit Şahin. Özel şar hospital de çalışıyor. Ömrü hayatımda böyle ilgili böyle Güler yüzlü çocukların dilimden anlayan bir doktor görmedim. İnstagramını buraya bırakayım bi bakın. @drcahitsahin
Hasanveannesi ogretmen61 medikalpark Karadeniz Karani bey 10 numara doktor kendimde hemşireyim gezmedigim doktor kalmamıştır ama en ilgilisi Karani hoca oğlum muayene olurken normalde morarana kadar ağlar ama Karani hocayla ağlamıyor özellikle odasındaki oyuncak ata binmeye bayiliyo😊
Usnac ogretmen61 numune hastanesin de Emine Esra Öztürk hoca var kesinlikle tavsiye ederim çok çok çok iyi bir Doktor
ogretmen61 Hasanveannesi öyle mi hiç duymamıştım bir sonraki gidişimde onu tercih edeceğim çok teşekkür ederim 🤗
ogretmen61 Kadergbs Bu konuyu yılmaz kanber muayenesinden sonra açtım desem🙄 kızlarınızla gerçekten ilgilenip oynuyor mu biz ağlama kriziyle girip sadece muayene edilip bilgilendirme yapılarak aynı ağlama kriziyle çıkıyoruz da her seferinde