Fatmavrsn Oğlum 5 aylık kanguru almak istiyorum internet üzerinden ama bi çok sitede kapıda ödeme yok sitelerede güven olmuyo sizler nerelerden aldınız😇
ala_lkogl Fatmavrsn Hepsiburada dan aldım o yüzden güvenilir boroosh baby markası gerçekten mükemmel kaliteli ve ergonomik :)
Gksaksl Ben de burada bekleyim bu ara almayı düşünüyorum. Ama benim oğlum 44 günlük kanguruya en erken ne zaman başlanıyor ?
Gksaksl Annecik03 Bugün bir bebek mağazasına gideceğim de memnun musunuz peki kangurudan ? Benim oğlumda 1.5 aylık ben de kullanmaya başlamak istiyorum.
ala_lkogl Fatmavrsn Hepsiburada dan aldım o yüzden güvenilir boroosh baby markası gerçekten mükemmel kaliteli ve ergonomik :)
Meyland Fatmavrsn ben mababy loveandcarry air modelini kullandım canım. Akasya ana da görmüştüm. O kullanıp önerdiği için aldım. Pisman olmadım. Ergonomik bir kanguru. Bel desteği var. Çokta memnundum ama artık oğlum çok ağırlaştı taşıyamıyorum. İsterseniz satabilirim
Annecik03 Gksaksl cok memnunum. Baslarda evi temizlemek icin koyuyordum. Yenidoganlar anne kucagi isterler hep iki ayina kadar oyla temizlik yaptim. 3 ayindan sonrada oturaga gecis yaptik yavas yavas 🤷🏻♀️ Kabguru hala kullaniyoruz disarda gezerken felan 🥰
Meron Fatmavrsn kesinlikle borooshbbaby. Her yönüyle çok güzel. İnternet sitesinden de instagram üzerinden de kapıda ödemeli gönderim yapıyorlar. Tavsiye ederim.