Annebebek20 Liliyy son arastirmalara gore rezene sutu azaltiyor bilgisini okumustum yanliz bi arastirin isterseniz
Annekizz Liliyy Ben kahvaltıda çay içezdim rezene içerdim. Bardağa bi çay kaşığı reze koyup üstüne kaynar su koyardım şeker atıyosan atabilirsin. 5 dakka bekleyip içimdekileri temizleyip içebilirsin
Toprak_2019 Liliyy ben kullandım rezene çayı sütü azaltmiyo ama gazada iyi gelmiyo canım kekikle naneyi demle küçükse bir çay kaşığı ver gaza birebir üç çocuk büyüttüm helede bu sonuncu aşırı gazliydi hep kekik nane verdim
Yasemin38 Liliyy rezene bebektr psikomotor gelişimini olumsuz etkilediği için doktorumuz önermemişti. Günlük 1 bardak anasonlu bitki çayı içebilirsin. Günlük 1 tane maden suyu içebilirsin
Annekizz Annebebek20 Aksine sütüm arttı bebeğim 10 aylık hale içerim hala doludur ama kişiye görede değişebilir
Mete_mom Valla ben sıcak su kaynatıp french presse döküyorum öyle demleniyor ama genellikle cezveye kimyon rezene atıp tohum patlayana kadar kaynatıyorum biraz demlenince içiyorum