Mirosko Merhaba arkadaşlar yenidoğan için prima kullanıyorum memnunum memnun kalmayan sorun yaşayan varmı ? Ve de önereceğiniz daha iyisi olan bebek bezi?
Ftmsnny Mirosko primadan memnunsanız değiştirmeyin ama içinde petrolde var aklınızda bulunsun içindeki nemlendiriciler falan nefes almasını engelliyor cildin. Molfix yada minies ikisinden de memnunum en azından doğal
Funda_sare Mirosko molfix pure soft 10 numara bir bez denemenizi tavsiye ederim kalitesi primayla eşdeğer
Aybukealtintas Mirosko kesinlikle sleepy, acıkcası prima gibi kalitesiz ve kimyasal dolu bir bezi bebegimin cildine degdirmeye içim el vermez
Deletedmom002 Memnunsanız hiç değiştirmeyin. Bende prima ile başladım, bir dönem huggies'e geçtim çok memnundum ama zor buluyordum piyasadan kalktığı için, sonra tekrar primaya döndüm. 2-3 bez hariç hepsini denedim ama yine primaya döndüm bir şekilde.
Minikprenseees İlk prima sonra sleepye geçtik 4 aydır devam memnunum göstergesi de var inceliği de güzel. Şu an sleepy natural kullanıyorum
OlgaArslan Mirosko hep primaya karşıydım tabi siz annesisiniz daha iyi bilirsiniz ama tavsiyem doğallık açısından sleepy molfix minies. İlk zamanlar sleepy kullandım 3 numara bacak arasına iz yaptı molfix aldım sonra baktım ki minies daha uygun onu aldım şuan miniesle devam 4 numara kullanıyorum memnunum
Aylnemir Mirosko yenı doğdugunda sleppy kullanmıştım oğlum pişik olmustu sleppy bıze hıc yaramıyor bn evy baby ve molfix kullanıyorum hangısını bulursam ama hangısınden daha cok memnunsun dersen kesınlıkle evy baby 👍
DevranAlp Mirosko bence en güzeli goon çok güzel keşke en başından kullansaymışım elinize bile aldığınız da farkediyorsunuz bezin güzelliğini prima sleepy can beben molfix hepsini kullandım ama goon daha güzel