aynurk Merhaba Bebeğim 5.27 günlük çok güzel sesler çıkarıyordu cığlıklar atıyordu oyuncak tavşanıyla konuşuyordu şimdi hiç ses çıkarmıyor böyle olan var mı 😞
Ugggg aynurk bir gün durmu çıkarmıyor benimkide beş aylık normal sesler çıkarıyor dikkatimi cekicek bi sessizligi olmadi
Caglaa aynurk biyerde okumuştum canım. Bi şeyler yapıp 1-2 hafta yapmıyorsa. Bu sessizligin ardindan yeni biseyler öğrenip onu yapmasi anlamina geliyomus.
fatima aynurk keyfine bağlı bizimkinin çıkarıyor bir sonra susar ertesi gün çıkarır bir daha.. keyfine bağlı açıkcası bence normaldir ya
Arven10 aynurk yeni keşifleri vardır küçük mucidin 😂😂 yarın öğrenirsiniz neleri keşfettiğini uygulamalı gösteriyorlar☺️ 4. Aydan sonra çok sık değişiyor yaptıklarını unutup yeni şeyler yapıyorlar sürekli 🤷♀️
aynurk 1haftadır b Ugggg 1haftadır çığlık atmıyor kendini belli etmek için sabahları sesler yapardı yapmıyor kendim uyanmasam uyandığını anlamıycam
Caglaa aynurk evet olabilir. Hatta bi doktordan duymustum. Bebekler 2 işi ayni anda yapamiyolarmis mesela diş cikarma ve yurume veya emekleme isini birden yapamiyolarmis. Yani agirliklarni bi işe veriyolarmis. Tabi hepsni yapan cocuklarda vardr ama geneli böyleymiş. Yinede bikac hafta takip et olmazsa doktoruna sorarsn cnm.
fatima aynurk olabilir göz maalesef var, özellikle çocuklarımızda, siz bol bol okuyun.. şifa olur inşallah. düzelir merak etmeyin kendinizi strese sokmayın bizimkide durdu birden sonradan tekrar başlıyorlar
Ayb aynurk bu dönemde sessizleşme normal tekrar sesli dönemi farklı seslerle bilikte gelecek endişe etmeyin sevgiler
Ecebeliz aynurk merhaba doktorunuz ne dedi acaba normale döndü mü bebeğiniz bizde aynı sorunu yaşıyoruz da
Gls04 aynurk ya benim de bebeğim suan dört aylık yaklaşık on gündür ses yok ?? Sizinde mi böyleydi . Ve tekrar ne zaman başladı ! Yardımcı olursanız çok sevinirim
aynurk Gls04 evet öyle oldu panik bile yapmıştım buradaki anneler beni rahatlattı düzeldi haftasına bocaladı demek