tospikannesii Günaydın herkese ☺️ Oğlum 1.5 yaşında. Her gün yumurta yerdi ama bir süredir yemiyor. Farklı tarifleriniz var mı, bildiğim herşeyi yaptım ama ağzını bile açmıyor
2cocuk_1anne_ tospikannesii canım nasıl yiyor du yumurtayı Kaynatıyornsan yağda yap yada tam tersi Omlet yapalirisn Tarhana lı olmet güzel oluyor İnstegram dan bebek omlet arat bir çok tarif var
midekoruyucu tospikannesii canı yemek istemiyordur bence bi süre yapmayın özlesin 🤗 hatta bazı çocuklara sana şunu vermicem deyince o şey bu sefer tatlı oluyor sonradan kendileri istiyorlar 😂😂😂 ne kadar üstüne düşersen o kadar naz yapıyolar 😁
BirAnneBirBebekkkKk tospikannesii benimkide peyniri yumurtayi yiyordu simdi farkli yapsamda yemiyor o ac geziyor gibi geliyor uzuluyorum bende patates kizartiyorum bazen onuda yemiyor
tospikannesii 2cocuk_1anne_ haşlanmış yumurta pek yemezdi zaten, omlet yiyordu, hergün değişik omlet yapıyordum, severek yiyordu. Nerdeyse 15 20 gün oldu, yumurtayı ağzına vurmuyor
tospikannesii midekoruyucu üstüne düşmüyorum inada bindirmesin diye, her gün bi deniyorum yemezse ikinciyi zorlamıyorum, ama 15 20 günü geçti, her çeşit denedim ama yediremedim 😢
tospikannesii BirAnneBirBebekkkKk patates kızartsam oğlum hiç hayır demez 😂 ama bi vitamini yok işte 🤷🏻♀️
2cocuk_1anne_ tospikannesii canım o zaman şöyle yap 1 yumurta tatlı kaşığı tarhana (tarhana yı önceden ıslat) ve un çok az tuz Unu 1 yemek kaşığı kadar koyuyorum Hepsini öıroıyorum Yumurtayı hissetmez bile
midekoruyucu tospikannesii baya da olmuş aslında ama bi de sormayın varlığını unutsun iyice, ya da farklı bi tarif bulursanır deneyin bilemedim ki 🤕
BirAnneBirBebekkkKk tospikannesii biliyoruz ama hicbirsey yemiyor iki lokma girsin bogazindan diye mecbur yapiyorum oda iki uc tane yiyor zaten
tugceyildiz Benim kızım da öyleydi hiç üstüne düşmedim bir süre sonra tekrar yemeye başladım. Onun önüne koymuyordum ama masada illaki oluyordu. Sonra kendisi istemeye başladı masadan.