Kızlar 11.5 aylk bir Kizim var. Komikti ilk 5 ayınız gece gündüz ağlayarak hastanelerde geçti cok gazlı idrar yolu enfeksiyonlu bir bebekti. 5 ayda biraz rahatladik zamanla gaz sancimiz geçti. Ama yemek yedirmesi uyutmasi o kadar zor bir bebekki bugüne kadar 11de uyuduğu gün yok. Hep 1i 2yi bulur uyuması uyuduktan sonra sabaha kadar kıpır kıpır. Yemek desen 3 5 şeyi anca yer yemediği zaman onlarida yemez. Sebze hic yemez. Zorla. Banyo yatırırken hala ağlar asla tek yıkayamam asla durmaz. Elime vurmaya falan başladı cok sınırlı bir bebek. Saçını başını yoluyor yemek istemediginde. Hiç yerinde durmuyor hiperaktif mi diye düşünmeye başladım. Her dua okuduğumuzda çok esanıyoruz bi okutmak mi lazım hocaya onuda bilmiyorum ama çok yoruldum sınır sistemim okdr bozduk ki kolik anneleri bilir zaten o zamanlar hersey çok zordu bide ekleyen bir cocuk 6.5 Ay süt sağdım verdim daha sonra saglik slru um nedeniyle sütten kestik. Pedologa mi görürsem bilmiyorum hiçbirşeyi kolay yapamıyorum hele ki bir yerde asla yemek yediremem mama sandalyesinde zor zapediyorum çünkü. Bebeği böyle olupta bir çözüm bulan var mi😔