PelinByrktr Tunaminannesi ellerini ağzından çekmeyin gelişiminin bir parçası bu. Oral dönemdeler ve ellerini emmeleri çok normal
Deletedmom_73 Tunaminannesi Benim kız 3 ay 17 günlük aç olsa da tok olsa da emer normal bu durum yani 😊
Silaaaaa Tunaminannesi hayırlı olsun canım benimki de o aylarda başladı şuan 3 buçuk aylık hala emiyor 😀😀
PrensesimEla Tunaminannesi çok çok çok normal. Kızım 5 aylık hala emiyor doktoru emzik emecegine parmak emsin bişey olmaz dedi.
_mormenekse Tunaminannesi Ne guzel annesi keşfediyor bırak parmaklarını emsin benim kızım elini yumruk yapıp küçücük ağzına sokmaya çalışıyor 3 aylığız bizde 😂 sokamayinca da sinirleniyor ellerine 😂
Merve50 Tunaminannesi canım benim oğlum da 3 aylıkken aşırı emiyordu sonra yavaş yavaş unuttu şimdi 5 ay 23 günlük tamamen unuttu zamanla senin minik de unutur merak etme
Newmom2020 Tunaminannesi normal bir düreç ellerini tanıyor sakın çekmeyin ellerini, sonra geçiyor zaten çünkü oyuncaklara ilgisi artıyor oyuncakları tutup oynamaya başlıyorlar, şu an ilk arkadaşı elleri oluyor annesi
Tunaminannesi Newmom2020 Yaa ne guzell bi yorum ilk arkadasi demekk❤️ ilk arkadasndan mahrum etmeyeyim o zaman ☺️