yusufmertmom Ah kızlar geçen bebek görmeye komşum geldi gittiler bütün düzen değişti. Yanlışlıkla ağzımdan sütüm damlıyor dedim geceleri bebeğime yeten sütüm yermez oldu gün içerisinde de yetmiyor artık. Sizde böyle olan var mı ne yaptınız da geri geldi
Deletedmom5493 yusufmertmom bebeğiniz kaç aylık ? Bebek büyüdüğü için yetmiyor olabilir yani sanmıyorum nazar değeceğini içinizi ferah tutun 🌸
esraeerdogann yusufmertmom tam 2 defa nazar değdi tişörtlerim ıslanırdı birini emzirirken diğerinden süt fışkırırdı biri geldi sordu bebeğimde biraz kiloluydu sadece anne sütümü alıyor diye evet dedim demez olaydım sütüm çekildi baya bi gitti mama aldık sonra kendimi iyice okutturdum düzelmişti 🙄
Eylusunannesiii Deletedmom5493 yok canim bende yasadim aynısını bir göğsümden 150 cc sut cikardi bebeğim 40 liyken sut tikanmasi yasadim görüştüğüm kisilerin “aaa o biberon dolusu sut o gogsundenmi cikti” demesi sonucu arasi iki saat sürdü ölümden döndüm diyebilirim tamamen cekildi sutum kizim 11 aylik o gunden beri tek goguse düştük digerinden gram sut gelmiyor insanin gozu dagi devirir
yusufmertmom Deletedmom5493 yok canım değdi yetmediği zaman ayrı biliyorum , normalde yendiğim gibi yiyorum içiyorum yani süt kıyafetimi ıslatırdı yanlışlıkla damlıyor dedim. Demez olsaydım
yusufmertmom Eylusunannesiii ah yaa millet kendisine bakmıyor daha 1 aylık benim bebeğim. Kendisinin de 7 aylık bebeği var ve tombul baya yani 2 bebek birleşimi kadar kendisi de 1.50 ufak tefek. 2 biberon süt sağıyorum bakıcıya diyo yani. Moralim şuan o kadar bozuk ki anlatamam ne yapsam geri gelir
Deletedmom5493 Eylusunannesiii bilirim gözü olanı nazara da çok inanırım hani bebeği büyüyor ya onun için dedim demekki oluyormuş , şükür 11 aylık etmişsin yavrunu canım maşallah ❤️
Eylusunannesiii yusufmertmom benm azalma olmadan direk kesildi canm insallah gelir dut kaynat suyunu ic tanelerinide ye o sit artırıyo
Eylusunannesiii yusufmertmom onu yapar icerdim sutum dolup taşardı mutlaka dene canm bari sen kurtar 😵💫
yusufmertmom esraeerdogann ya fışkırma olmasada dinlenince ıslanırdı şimdi yok ne doluyo ne ıslanıyor. 3-4 gün önce geldiler. Nerden biliyim ağzımdan kaçtı. Nasıl okuttun yaa ne okudular
yusufmertmom esraeerdogann mama zaten veriyordum ama baya azaltmıştım. Geri fazlalaştırdık doymuyor çünkü. Bide arkadaşım yani görüşüp konuştuğum kişi. Bu gece doymayınca nazar dedim. O varken annemde ocakta 2 demlik devrildi
esraeerdogann yusufmertmom bizim bulunduğumuz yerde bir bayan var valla bıçak sürte sürte okudu ne okudu bilmiyorum