Pinky35 Kızım 14 aylık gece uyku yok gündüz uyku yok.. sizde durumlar ne? surekli emerek uykuya geçiyor, bir haftadan beri de gece gündüz emmek istiyor ne oluyor anlamış değilim . Aynı durumda olan var mı
mom55454 Pinky35 abartmiyorum 12de yatırdım zorla. 1 de uyandi 2 de uyandi 3 4 5 . 6 da uyandi hala uyutmaya calisiyorum pes ettim
ilahiyatci_Mom Pinky35 benim oğlumda aynı bu aralar. Bir yaşa girme ve su 13 ay 21 günlük zaman dilimi ekstra zor geçiyor . Uykuyu unuttuk ne gece ne gündüz
Annebebek20 Pinky35 biz dencol jel kullanmistik dis icin rahatlatmisti baya bi arada d vitamini kullanin dis icin cik etkili. Biz biraz dozunu flzla kullanmistik dis doneminde aslinda
Pinky35 Annebebek20 d vitamini veriyoruz doktor kontrolunde 😊 her gün 1 damlaya azalttık , kan tahlili sonucunda doktorumuz öyle karar verdi
Seyma_29_ Pinky35 aynı bebim kız 14 aylık emiyor yatırıyorum uyuyor ben yatınca geri kalkıyor. Sürekli bir mızmızlık. Gece bu kadar uykusuzluğa gündüz uyur diyorum oda yok zaten tek uyku yapıyor benim pilim bitti artık
55eren55 Pinky35 aman bu çocuklar düzelmez memeden kes gece uyur dediler kestim daha beter oldu 12 de yatıyor gece 5 te uyanıyor oyun oynamak istiyor anlamıyorum biz mi anormaliz onlar mı normal başım çatlıyor uykusuzluktan ev iş güç koştur dur