Mlkko Merve_okan_1 kasinti varsa stilex sürün kalin giydirmeyin bebeginiz beyazsa olurmus sicaktan yazin biz de olmustuk doktor öyle demisti baska yapcak bir sey yokmus 🤷🏻♀️
Ozlemaras Merve_okan_1 Kesinlikle hamazınc krem 1 haftalıkken kullandım cildiye doktoru verdi hemen işe yarıyor diyebilirim
Bebegimm1 Merve_okan_1 Ustunu inceltin terlememesini sağlayinn sık duş aldirin odaniz çok sicak olmasin ben bir şey surmeden bu sekilde gecirmistim isilik fazla sicaktan oldugu için oncelikle giydiklerine dikkat ettim ve oda isisini dusurdum sık duş aldirdim
Merve_okan_1 Ozlemaras peki sabah akşam öı sürüyüm sırtında ve boynunda var bişi olmaz demi özlem hanım
Mlkko Merve_okan_1 benim bebegim de 5 aylikti ben de doktora bu soruyu sormustum 🤦🏻♀️ benim bebegim de cok beyaz. Kremi 1 kere sürdüm dus aldirdim ince giydirdim gecti hemen endiselenmeyin gecer siz cok kalin giydirmeyin yeter bence
Ozlemaras Merve_okan_1 bütün vucuduna sürebilirsiniz Sabah akşam Sıcaktan oluyor ilk yazjn olmuştu sonra ben kışında kombiyi çok açıp hiç kombiyi açmamış gibi çocuğu katkat giydirince kışında isilik yapmışlığım var 😂
Ozlemaras Merve_okan_1 Hiç korkmayın korkulacak birşey değil biraz ince giydirin kremi sürün inanın maxsimum 2-3 güne geçer