Halimbyd Bugün kan damlasına başladık ve bebeğimin kakasında yoğun miktarda kan vardı. Başına gelen var mı? Neden olabilir? Doktor kontrolümüz perşembe günü.
Eslmerva Halimbyd alala kızımda olmadı hiç öyle bişey hangisini kullanıyosunuz siz bi doktoramı sorsanız perşembeyi beklemeden
Bebegimm1 Halimbyd saglik ocaginin verdigi ise kullanmayin içerigi temiz olan eczaneden farkli alin.ocean microfer öneririm severek kullaniyorz ben saglk ocaginin verdigi vitaminleri kullanmiyorum yan etkisi var diye
pembekoalam Halimbyd benim kızımda süt alerjisi var bestiron damla başlamıştık meğersem içinde süt aroması varmış damlada. Kaka da kan gördüm tabi sonrasında. İlacın içerğine bakın sizde de boyle bir durum olabilir
Halimbyd Eslmerva vegaferon verdim ama keseceğim kullanmayı doktoruna yazdırıp onu kullanacağım. Çok sıkıntılı bir yerde oturuyoruz hastaneye sürekli gitmem imkansız. Maalesef perşembeyi beklemek zorundayım ama tekrar görürsem bir yolunu bulup gideceğim
Maya1 Kan olduğundan emin misiniz. Demir ilacı kullanan bebeklerin kakasi kirmizi siyah arasindadir da.
Halimbyd Bebegimm1 bıraktım kullanmayı bebeğim işkence çekti zaten… doktorumuzun verdiği ile devam edeceğiz. Zaten alerjik bir bebek iyice zora girmek istemiyorum. Çok korktum öyle görünce