Mommqueen SeninAnnenBirMelektiYavrm doğdugunun ertesi günü yaptrdık biz 1 günlükken iyi ki de yaptrmşz o kadar kolay gecti ki göbeği düşmeden pipisi iyileşti
Deeryaaaa SeninAnnenBirMelektiYavrm klempli yaptırdık 1.5 aylık ti . İyiki yaptirmisim bir hafta sürmedi iyileşmesi ve çok kiprasmadigi için bilemedi ağrısını. Kimildamaya başlamadan yaptırmak bebeğimiz için en iyisi bence
ZKY Yusufeda merhaba ben de Ankaradayım oğlum 2 aylık acaba nerede ne kadarsa yaptırdınız benimle paylaşır misiniz
Yusufeda ZKY vedat ali canoglu doktorumuzun ismi netten yazin cikar cnm keciorende biz 500 tele yaptirdik geçen sene simdi 600 olmustur
Sehertass SeninAnnenBirMelektiYavrm kesinlikle 2 2 bucuk 3 ay tam zamanı ben 6 aylıkken yaptırdım zorlandım hareketlendi dönmeye basladı bunları yaşamadan yaptır kurtul en fazla 1 hafta zorluyor sonra iyileşiyor
Oglumcanim_ SeninAnnenBirMelektiYavrm yaptır tabiki bizde 4 aylıkken yaptırdık valla geçti gitti . İyiki yaptırmışız büyüdükçe hareketleniyorlar daha zor olurmuş . Bezin içinde geçti güzelce 1 hafta biraz çekiyoruz zorlanıyoruz ama geçiyo
Erva41 Lizzz 1 bucuk aylık ti bebegim suan 4 ay 10 günlük kendi pipisi alisincaya kadar devam dedi doktorum