hatice00yusuf42 Bir komşu tavsiyesi çok güzel süt yapıyor dedi bir bardak süte bir tatlı kaşığı nişasta koy karıştr iç dedi gerçekten çok güzel süt yapıyor ama benim çocuğum köpüklü kustu bı zararı olurmu ki ondan başka böyle süt ypn bir şey yaramdi
Birgubilikannesi55 hatice00yusuf42 canim onunla uğraşma rezene çayı al hergun iç bol bol da su süt göğsünden fışkırır. Süt içinde kalırsın inanma öyle birseye cocukmusun sen bebek maması gibi nişasta Süt demiş. Birde bestlak damla ve motilium tablet de Süt için ama rezeneyi öneriyorum. Ben 250 ml biberon tek gogsumle dolduruyodum rezene çayı içip bol suyla da takviye yapinca
uyumayankoala hatice00yusuf42 Ben aktarda rezene çayı yaptırdım hep, kimyon tanecikleri falan da kattı içine. O kadar faydasını gördüm ki.. Nişasta süt nedir ilk kez duydum, her şeyi de içmemek gerek, bebeğe etki ediyor sonuçta
hatice00yusuf42 uyumayankoala rezene çayını siz aktardan mi aliyordnz bende var ama rezenemi bilmiyorum yapılışı bir bardak suya bir tatlı kaşığı döküyorm rengi pembeye yakin
Birgubilikannesi55 uyumayankoala buğday tanesine benzio rengi pembeye donmuyo bu arada sarı yeşil karışık bir renk
kuslokumuuu Rezene çayını kullanmayın bence emzirme danışmanları hiç önermiyorlar bi araştırmanızı tavsiye ederim🙏