ilknurcelik 12 ay 10 günlük olduk 3 sefer 150 ml olmak üzere Aptamil 4 kullanıyorum. Bu aralar iştahsız bazen 4 sefer olabiliyor. Sizler ne kadar içiriyorsunuz?
Deletedmom115 ilknurcelik Fazla veriyorsun bence günde 1 kere veriyorum gece yatmadan önce mama niyetine. Fazla süt tüketimi iyi değil.
AselinAnnesiiiii Deletedmom115 ilknurcelik bana doktorum günde 500 Cc yi aşmıcak kadar 2 yaşına kadar ver dedi bu arada benim kızım beni emmiyor o yüzden mama veriyorum
Balannesi ilknurcelik Benim oğlumda 14.aya girdi hemen hemen aynı içiyor. Hatta iştahsız dönemlerinde daha çokta içebiliyor. İçerisinde çeşitli vitaminler var asla zararının olduğunu da düşünmüyorum bir gün onu da bırakacak istediği kadar içsin😊
ilknurcelik Deletedmom115 benim ki 19:30 gibi yatarken veriyorum gece 12 gibi yine istiyor ne kadar sallasam da uyumuyor bir de sabah 5 de. Gün içinde yemek yiyor. 450 ml fazla mı ki 🤔
Deletedmom115 AselinAnnesiiiii Mama başka arkadaş sütten bahsediyor canım eğer sende sütten bahsediyorsan bana bu rakamlar çok fazla geliyor benim doktorumda günde mak. 2 bardak kadar dedi
AselinAnnesiiiii Deletedmom115 normal süt demiyor oda mamadan bahşediyor inek sütü değil yani aptamil demiş
ilknurcelik Deletedmom115 yok ya süt değil yani inek sütü değil devam sütü yani mama kutunun üzerine öyle yazıyor Aptamil 4 kullanıyorum
Deletedmom115 ilknurcelik Ayy o zaman çok pardon 1 yaş sonrası devam sütü denilince genelde süt oluyor da o yüzden formül mama deseydin daha iyi anlardım. O zaman fazla değil normal.