ASL_93 Kızlar 2 ay 25 günlük bebeğim var ve sütüm çok çok çok azaldı.denemedigim sey kalmadı, süt arttırıcı damla,hap,çay,boza,su, hersey ama herseyi denedim. Cok üzülüyorum hiç böyle biticek gibi olupta tekrar dolan var mı memesi?
Wanderlust ASL_93 stres yapiyorsaniz o cok etkiliyor once sakin olmaya calisin, eger herseyi denediniz ve artmadiysa da uzulmeyin anneliginiz her sekilde mukemmel sutunuzun gelip gelmemesi elinizde olan bir durum degil sonucta icinizi karartip uzmeyin kendinizi 🌸
Nazan12 ASL_93 rezén cayi super sut yapiyor derotu kuru dut ve pekmez onlar cok iyi bol bol su gunduz dinlenmek
Sumeyyehayal ASL_93 Öncelikle aynı kaygıları yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Ama emin olun sütünüz var. Bebeğiniz emdikçe de gelmeye devam edecek. Süt üretimi öyle mükemmel bişey ki bebek emdikçe vücut tarafından üretiliyor ama sizin bunu görme şansınız yok. O yüzden kilo alımı iyi ise hele hiç olumsuz düşünmeyin. Yediğinizin içtiğinizin hiç bir önemi yok. Bir doktor şöyle demişti: Anne su içsin mutlu olsun sütü olur. Her aklınıza sütüm yok mu acaba diye geldiginde bunu düşünün ben de çok etki etmişti. Bol bol emzirin çocuğunuzu gak dese meme, guk dese meme. O çocuğu karnınizda büyütüp dünyaya getirecek mekanizmayı size veren Allah onun rızkını da vermiştir.
unvrn ASL_93 bol bol sağım yapın bide ben ayvayı kaynattım ezdim az balla karıstırıp gögsüm yanmayacak sıcaklıktayken gögüs ucum haric tüm memeye sürdüm havluyla sardım sıcaklıgı gecip soguyunca da sıcak suda elimle sagdım ardından emzirdim bolbol sağdım bol su bol tahin yedim bu sekilde arttı memeyi uyarmak gerekiyo sürekli bi süre sonra rayına oturuyo bol sütünüz olsun insallah sevgiler
ASL_93 Wanderlust ister istemez stres yapıyorum cünkü cevremde sürekli aynı soru , emiyor mu? Sütün var mı? Hele teyzeler sürekli aynı muhabbet “benim sütüm fışkırırdı,havlu koyardım” bunları duydukca üzülüyorum…oğluma yetemiyorum gibi hissettikce kahroluyorum
ASL_93 Sumeyyehayal inşaaallah bakalım su tüketimimi biraz daha arttırayım bide öyle deneyiyim umut da kârdan sayılır… teşekkürler cevbınız icin
Wanderlust ASL_93 ooo o teyzelere kafayi takarsaniz cocuk buyutmek sizin icin iskenceye doner he diyip gecin kimseyi de dinlemeyin kendinize ve bebeginize zarar dusunmemeye calisin. Ben de ise baslicakken 5 aylik olucakti hic sut stok yapamamistim sagdigimda 20cc anca geliyordu cok uzulmustum hatta doktorumdan sut arttirici takviye soyler misiniz dedim gerek yok diyip yazmadi cok kizmistim sonra kafami rahatlattim ise basladigimdan beri sutum cok fazlalasti. Hatta suan ihtiyac sahibi ariyorum vermek icin benim sutumu etkileyen en onemli ve tek sey stres olmustu kafam sakin olunca ek olarak hic birsey yapmasam dahi sutum artti o yuzden size de onerim kimseyi dinlememeye calisin. Mutlu anne / mutlu bebek demek sizin her halinizi hissediyor inanin kendi enerjinizi de moralinizi de yuksek tutmaya calisin saglicakla buyutmenizi dilerim🌸
Sumeyyehayal ASL_93 Rica ederim ne demek. Etrafa kulak asmayin. Sütünüz bebeğinize yeter ama teyzelere yetmez 🤦🏻♀️
mummy ASL_93 ısırgan otu rezene anason karıştırıyorum o bende baya etki ediyor bir de dere otunu deneyin humana da biraz etkiliyor
Ozlem-Uras ASL_93 günlük 3 kaşık yoğurda bir tane maden suyu karıştır iç birde kuru meyvelerden kendine hoşaf yap ondan tüket ben ikisiyle yürütüyorum